Eu romdan dolayı olabilir mi acabaÖyleyse bilemiyoeum hocam neden çıktığını malesef.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Romdan değilde belki uygulama sürümünden olabilir. Mümkünse 3.2.155 yada 3.2.151 sürümlerini bir deneyin.Eu romdan dolayı olabilir mi acaba
Evet hocam.Blokada candır gerisi heyecandır
Yaşasın açık kaynak yazılımlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sizde ki premium mu?
Blokada kurmayı denedim beni kanser etti. Ayrıca tarayıcı da bile reklam kaçırıyor.Blokada candır gerisi heyecandır
Yaşasın açık kaynak yazılımlar
Sizde ki premium mu?
Blokada siesine girip APK indirin sonra programa girip alt taraftan 3 cizgi-reklam engelleme- host listesi - oradan bir kaç tane seçerseniz reklam gelmezB
Blokada kurmayı denedim beni kanser etti. Ayrıca tarayıcı da bile reklam kaçırıyor.
Hocam şuan 3 cihaz üzerinde ömür boyu lisans 66 tlOlsaydı o paraya alırdım ama geçen hafta almaya çalıştım yıllık 450TL dedi sitesinde
Hocam onu anladım ama önemli olan zaten Instagram ve Facebook gibi uygulamalardaki reklamları engellemek. Siz son stabil sürüm mü yoksa benim gibi son nighly sürüm mu kullanıyorsunuz?
Varsa sürümü link atabilir misiniz özelden3.3.99 kullanıyorum. Hocam benim cihazda root olmadığı youtube ve instagramda çalışmıyor, cünkü Android tarafından bu uygulamalara erişmesi engelleniyor. Fakat root oşan cihazlarda bu engellemeler aşılıyor diye biliyordum ama nasıl ve hangi modülle bilemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca şuan bende fiyata baktım BF2019 kodu ile yıllık 3 cihaz 1 euro, ömür boyu 3 cihaz 33 euro. Normalde para değilde işte..
Hocam Adguard ayarlar > Ağ >Https kısmından sertifika yükleme işşemini yaptın mı?