- Adım
- Murat
- Cihazım
- P40Lite-Mi 9 SE
- Meslek
- Resepsiyonist
- Konular
- 3
APK ama malum kırık APKAPK olarak mı kullanıyorsun ücretli versiyonu?
APK ama malum kırık APKAPK olarak mı kullanıyorsun ücretli versiyonu?
geçen gün 30₺ ye yıllık sürüm aldıydım neden se 10 dk sonra hemen iade istedimMalesef evet hocam haram kullanıyorum pro apk.
Hocam 3.2.xxx versiyonlarda bu hata çıkmıyordu ama bu son versiyonlarda bu uyarı çıkıyor. Uyarıda ilgili bağlantıya filtre uygulanamadığı söylüyor.Magisk ten move certificate modulunu yüklediğim halde böyle bir uyarı alıyorum. Acaba bakabilir misiniz sebebi nedir yada ne yapabilirim?
Olsaydı o paraya alırdım ama geçen hafta almaya çalıştım yıllık 450TL dedi sitesindegeçen gün 30₺ ye yıllık sürüm aldıydım neden se 10 dk sonra hemen iade istedim
Hocam onu anladım ama önemli olan zaten Instagram ve Facebook gibi uygulamalardaki reklamları engellemek. Siz son stabil sürüm mü yoksa benim gibi son nighly sürüm mu kullanıyorsunuz?Hocam 3.2.xxx versiyonlarda bu hata çıkmıyordu ama bu son versiyonlarda bu uyarı çıkıyor. Uyarıda ilgili bağlantıya filtre uygulanamadığı söylüyor.
Şuan cuma indirimi var yıllık 21₺+KDV ye denk geliyor, cepte kartta para bitti alamadım, paramda 2 gün sonra yatacak, kampanya kaçmaz inşallahOlsaydı o paraya alırdım ama geçen hafta almaya çalıştım yıllık 450TL dedi sitesinde
Olsaydı o paraya alırdım ama geçen hafta almaya çalıştım yıllık 450TL dedi sitesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam onu anladım ama önemli olan zaten Instagram ve Facebook gibi uygulamalardaki reklamları engellemek. Siz son stabil sürüm mü yoksa benim gibi son nighly sürüm mu kullanıyorsunuz?
Hocam Adguard ayarlar > Ağ >Https kısmından sertifika yükleme işşemini yaptın mı?Bende APK indiriyorumda surekli sertifika uyarısı vermesi normal mi peki? Birde bildirim çubuğunda bu varResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yaptım hocam orası tikli3.3.99 kullanıyorum. Hocam benim cihazda root olmadığı youtube ve instagramda çalışmıyor, cünkü Android tarafından bu uygulamalara erişmesi engelleniyor. Fakat root oşan cihazlarda bu engellemeler aşılıyor diye biliyordum ama nasıl ve hangi modülle bilemiyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ayrıca şuan bende fiyata baktım BF2019 kodu ile yıllık 3 cihaz 1 euro, ömür boyu 3 cihaz 33 euro. Normalde para değilde işte..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam Adguard ayarlar > Ağ >Https kısmından sertifika yükleme işşemini yaptın mı?