Yardım Adb den persist.img dosyasını flashlama yapamıyorum.

ahmethamdi26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet hamdi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Bilgisayar a adb yi yukledim pc telefonu device olarak görüyor ancak persist.img dosyasını flashlama yapmıyorum. Miui sitesinden son surumu yukledim sorun olmadı. Cihaz unlock zaten. Adb programında failed:Disk write protected hatasi veriyor. Yardım edebilir misiniz ne yapmam gerekiyor.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Aynen hocam o bölüm korumalı diyor. YouTube da ekran yan dönmüyor birde gelen aramalarda ekranı ters çevirince ses kesilmiyor. Bunun için persist.img dosyasını tekrardan flashlama yapacaktim ama bu sorunla karşılaştım. Bende 8.1.2.0 global stabil var acaba beta versiyona gecsem bu sorun düzelir mi? Bana ne gibi bi artısı olur beta durumun. 6.12.8 miydi neydi son surumu.
Eski bir romu edl den kurun. Koruma kalkabilir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ahmethamdi26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet hamdi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Eski bir romu edl den kurun. Koruma kalkabilir.

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hepsi burada dan aldım 7.2.8.0.0 filan olan çakma Çin romu vardı sonra mevcut romu flashladim. 8.1.2.0 stabil romdayim direk beta roma geçebilir miyim? Geçersen eğer bu sorun da ortadan kalkmış olmaz mı sonuçta onun persist.img dosyası farklıdır diye düşünüyorum

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Hepsi burada dan aldım 7.2.8.0.0 filan olan çakma Çin romu vardı sonra mevcut romu flashladim. 8.1.2.0 stabil romdayim direk beta roma geçebilir miyim? Geçersen eğer bu sorun da ortadan kalkmış olmaz mı sonuçta onun persist.img dosyası farklıdır diye düşünüyorum
Fastboot tan geçebilirsiniz. Dosyayı yazae mı bilemiyorum, eski bir romu edl den kurup persist flashlamanız daha kolay olabilir.

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

Eğer Booloader Kilidi KAPALI ise Global Beta Sürüme Geçemezsiniz. İlk Önce UNLOCK işlemi Yapmanız Gerekir.
Eğerki Bootloader Kilidi AÇIK ise Fastbootan veya EDL Moddan Zenex Hocamın Dediği Gibi Geçiş Yapabilirsiniz ;)

Oyla:

ahmethamdi26

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet hamdi
Cihazım
Mi5
Konular
1
Eğer Booloader Kilidi KAPALI ise Global Beta Sürüme Geçemezsiniz. İlk Önce UNLOCK işlemi Yapmanız Gerekir.
Eğerki Bootloader Kilidi AÇIK ise Fastbootan veya EDL Moddan Zenex Hocamın Dediği Gibi Geçiş Yapabilirsiniz ;)
Bootloader kilidi açık. Mesaj geldi bende cihazı unlock yaptım. Sizden ricam mi5 için global beta eu nun en güncel rom un linkini verebilirmisiniz?

Oyla:

murphy adam

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Aksoy
Cihazım
Mi Note 3
Konular
0
Arkadaşlar su komutu adb shell de çalışır, fastboot bağlantısı farklıdır. Anladığım kadarıyla xiaomi o partisyona yazma koruması koymuş. Twrp kurulup supersu flashlanarak rootlanır ve dd if komutuyla persistin bulunduğu partisyon silinir ardından o partisyona yeni persisr yazılırsa sorun hallokur ama zahmetli bir iştir ve bilgi gerektirir.
Merhaba hocam. Konuyu hortlattım ama benim de bu çözüme ihtiyacım var. Telefonum rootlu. dd if komutuyla silinir dediğiniz kısmı nasıl yapabilirim?

Oyla:

Zafer1041

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi6x
Konular
4
Arkadaşlar su komutu adb shell de çalışır, fastboot bağlantısı farklıdır. Anladığım kadarıyla xiaomi o partisyona yazma koruması koymuş. Twrp kurulup supersu flashlanarak rootlanır ve dd if komutuyla persistin bulunduğu partisyon silinir ardından o partisyona yeni persisr yazılırsa sorun hallokur ama zahmetli bir iştir ve bilgi gerektirir.
Merhaba hocam. Bende konuyu hortlattım ama benim de bu çözüme ihtiyacım var. Mi8 Telefonum rootlu ve ARB yok dd if komutuyla silinir dediğiniz kısmı nasıl yapilabilir hic bir şekilde persist yazamıyorm cihazın yakınlık ve bazi sensörler çalışmıyor

Oyla:

ertugrulgul__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Mi5 pro
Konular
11
Merhaba hocam. Bende konuyu hortlattım ama benim de bu çözüme ihtiyacım var. Mi8 Telefonum rootlu ve ARB yok dd if komutuyla silinir dediğiniz kısmı nasıl yapilabilir hic bir şekilde persist yazamıyorm cihazın yakınlık ve bazi sensörler çalışmıyor
Sorunu düzeltebildiniz mi?

Oyla:

alperozd

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci Adım
Cihazım
Mi8
Konular
5
Bazı partition lar kafanıza göre flashlayamazsınız arkadaşlar, persist gibi partitionlara flash yapmak için EDL kullanmanız gerek.

Oyla:

Zafer1041

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Mi6x
Konular
4
Düzelmedi arkadaşlar persist flashladim sifirladim fastboot rom kurdum china ve global farklı farklı fakat nafile yakınlık sensörü çalışmadı çalışmıyor.

Oyla:
Üst Alt