Hayır. Bu yüzden nasıl root yapılacağı ile ilgili rehberler hazırlandı.Mi4 lte android 6 global developer rom kullanıyorum rootlu değil mi bu rom?
Rica ederim hocam, en çok youtube reklamlarında işe yarıyorİlginç bir şekilde bendeki sürüm çalışmamaya başladı. kaldırım yeniden kurdum, yeniden root yaptım ama olmadı. Sonra aklıma bu konu geldi, buradaki sürümü indirip kurdum ve sıkıntısız Teşekkürler ibrax46 hocam beni zahmetten kurtardınız
Host dosyasını binlerce, belki onbinlerce linki eklemek çok çok zor olsa da elle de düzenleyebilirsiniz. Yapılan işlem, reklam gelen linklerin Host dosyasında bloklanmasıdır. Tabi bu adresler zaman zaman güncellendiği için bunları eklemek te bir diğer işidir.Bende yaklasik 1.5 senedir bunu kullaniyodum ama miui 7 nin son guncellemesini (6.4.27) aldikran sonra programin host dosyalarini indirdikten sonra telefonda bi döngü olusturuyor dewamli kendi kendine telefon yeniden aciliyor sorunu ise sd kart a bu program dosya atiyor sd kart i cikarttiktan sonra dongu kesiliyor ondan kullanamiyorm... bi kac gundur buna benzer program arayisindayim..
bi kac gundur buna benzer program arayisindayim
Kardes guzel diyosunda ben programi yukledim hosleri da yukle dedikten sonra yeniden baslatma istiyor yaptiktan sonra döngü basliyor taaki sd karti cikarana kadar, cikartip pc den android dosyasini sildikten sonra duzeliyor..bakalim bide suatsari nin dediklerini yapcam olursa o sekilde olur..Host dosyasını binlerce, belki onbinlerce linki eklemek çok çok zor olsa da elle de düzenleyebilirsiniz. Yapılan işlem, reklam gelen linklerin Host dosyasında bloklanmasıdır. Tabi bu adresler zaman zaman güncellendiği için bunları eklemek te bir diğer işidir.
Şöyle Türk usulü geçici bir çözüm de uygulanabilir. Her ihtimale karşı telefonun kendi orjinal Host dosyasını emin bir yere yedekleyin, orada elinizin altında bulunsun. Aksi halde herhangi bir nedenle geri dönmek gerektiğinde üzerinde oynanmış Host dosyasını onbinlerce satırı silerek eski haline almanız oldukça zor olacaktır.
Adaway'i bir kere yükleyip aktif ettikten sonra oynanmış Host dosyasını bir yere kopyalayın. Sonra Adaway'i durdurup kaldırın. Host dosyası orjinaline dönüp Telefon bir kendine gelsin. Sonra yedeklediğiniz oynanmış Host dosyasını telefondaki orjinal dosyanın yerine koyun.
Tabi güncelleme olayı olmayacağı için aradan kaçacak birçok reklam olacaktır. Bunu da 2 haftada bir Adaway'i yükleyip Host dosyasını güncelledikten sonra kaldırarak çözebilirsiniz.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Host dosyasını binlerce, belki onbinlerce linki eklemek çok çok zor olsa da elle de düzenleyebilirsiniz. Yapılan işlem, reklam gelen linklerin Host dosyasında bloklanmasıdır. Tabi bu adresler zaman zaman güncellendiği için bunları eklemek te bir diğer işidir.
Şöyle Türk usulü geçici bir çözüm de uygulanabilir. Her ihtimale karşı telefonun kendi orjinal Host dosyasını emin bir yere yedekleyin, orada elinizin altında bulunsun. Aksi halde herhangi bir nedenle geri dönmek gerektiğinde üzerinde oynanmış Host dosyasını onbinlerce satırı silerek eski haline almanız oldukça zor olacaktır.
Adaway'i bir kere yükleyip aktif ettikten sonra oynanmış Host dosyasını bir yere kopyalayın. Sonra Adaway'i durdurup kaldırın. Host dosyası orjinaline dönüp Telefon bir kendine gelsin. Sonra yedeklediğiniz oynanmış Host dosyasını telefondaki orjinal dosyanın yerine koyun.
Tabi güncelleme olayı olmayacağı için aradan kaçacak birçok reklam olacaktır. Bunu da 2 haftada bir Adaway'i yükleyip Host dosyasını güncelledikten sonra kaldırarak çözebilirsiniz.
Sent from my MI PAD using Tapatalk
Kardeşim ekteki hosts dosyasını indir.
Rootlu bir dosya yöneticisi ile system/etc içerisindeki hosts dosyasının uzantısını .bak olarak değiştir.(hosts.bak)
İndirdiğin hosts dosyasını RAR'dan çıkarıp, system/etc dizinine kopyala.İzinleri ayarla(resimdeki gibi).Telefonu restart yap,tamamdır...