Uygulama Adaway Reklam Engelleyici Program

byl82

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
samsung s 3
Konular
24
bende bu programı kullanıyorum ve gayet başarılı bir program reklamları engelliyor

is_mail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi4 lte
Konular
1
Mi4 lte android 6 global developer rom kullanıyorum rootlu değil mi bu rom?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Mi4 lte android 6 global developer rom kullanıyorum rootlu değil mi bu rom?
Hayır. Bu yüzden nasıl root yapılacağı ile ilgili rehberler hazırlandı.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlginç bir şekilde bendeki sürüm çalışmamaya başladı. kaldırım yeniden kurdum, yeniden root yaptım ama olmadı. Sonra aklıma bu konu geldi, buradaki sürümü indirip kurdum ve sıkıntısız :) Teşekkürler ibrax46 hocam beni zahmetten kurtardınız clap~~

ibrax46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN3P
Meslek
Sağlık
Konular
12
İlginç bir şekilde bendeki sürüm çalışmamaya başladı. kaldırım yeniden kurdum, yeniden root yaptım ama olmadı. Sonra aklıma bu konu geldi, buradaki sürümü indirip kurdum ve sıkıntısız :) Teşekkürler ibrax46 hocam beni zahmetten kurtardınız clap~~
Rica ederim hocam, en çok youtube reklamlarında işe yarıyor :)

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
Bende yaklasik 1.5 senedir bunu kullaniyodum ama miui 7 nin son guncellemesini (6.4.27) aldikran sonra programin host dosyalarini indirdikten sonra telefonda bi döngü olusturuyor dewamli kendi kendine telefon yeniden aciliyor sorunu ise sd kart a bu program dosya atiyor sd kart i cikarttiktan sonra dongu kesiliyor ondan kullanamiyorm... bi kac gundur buna benzer program arayisindayim..

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bende yaklasik 1.5 senedir bunu kullaniyodum ama miui 7 nin son guncellemesini (6.4.27) aldikran sonra programin host dosyalarini indirdikten sonra telefonda bi döngü olusturuyor dewamli kendi kendine telefon yeniden aciliyor sorunu ise sd kart a bu program dosya atiyor sd kart i cikarttiktan sonra dongu kesiliyor ondan kullanamiyorm... bi kac gundur buna benzer program arayisindayim..
Host dosyasını binlerce, belki onbinlerce linki eklemek çok çok zor olsa da elle de düzenleyebilirsiniz. Yapılan işlem, reklam gelen linklerin Host dosyasında bloklanmasıdır. Tabi bu adresler zaman zaman güncellendiği için bunları eklemek te bir diğer işidir.
Şöyle Türk usulü geçici bir çözüm de uygulanabilir. Her ihtimale karşı telefonun kendi orjinal Host dosyasını emin bir yere yedekleyin, orada elinizin altında bulunsun. Aksi halde herhangi bir nedenle geri dönmek gerektiğinde üzerinde oynanmış Host dosyasını onbinlerce satırı silerek eski haline almanız oldukça zor olacaktır.
Adaway'i bir kere yükleyip aktif ettikten sonra oynanmış Host dosyasını bir yere kopyalayın. Sonra Adaway'i durdurup kaldırın. Host dosyası orjinaline dönüp Telefon bir kendine gelsin. Sonra yedeklediğiniz oynanmış Host dosyasını telefondaki orjinal dosyanın yerine koyun.
Tabi güncelleme olayı olmayacağı için aradan kaçacak birçok reklam olacaktır. Bunu da 2 haftada bir Adaway'i yükleyip Host dosyasını güncelledikten sonra kaldırarak çözebilirsiniz.

Son düzenleme:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
bi kac gundur buna benzer program arayisindayim

Kardeşim ekteki hosts dosyasını indir.
Rootlu bir dosya yöneticisi ile system/etc içerisindeki hosts dosyasının uzantısını .bak olarak değiştir.(hosts.bak)
İndirdiğin hosts dosyasını RAR'dan çıkarıp, system/etc dizinine kopyala.İzinleri ayarla(resimdeki gibi).Telefonu restart yap,tamamdır...

Ekli dosyalar

• hosts.rar
    108,3 KB · Görüntüleme: 22
  • izinler.png
    izinler.png
    95,7 KB · Görüntüleme: 45

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17
Host dosyasını binlerce, belki onbinlerce linki eklemek çok çok zor olsa da elle de düzenleyebilirsiniz. Yapılan işlem, reklam gelen linklerin Host dosyasında bloklanmasıdır. Tabi bu adresler zaman zaman güncellendiği için bunları eklemek te bir diğer işidir.
Şöyle Türk usulü geçici bir çözüm de uygulanabilir. Her ihtimale karşı telefonun kendi orjinal Host dosyasını emin bir yere yedekleyin, orada elinizin altında bulunsun. Aksi halde herhangi bir nedenle geri dönmek gerektiğinde üzerinde oynanmış Host dosyasını onbinlerce satırı silerek eski haline almanız oldukça zor olacaktır.
Adaway'i bir kere yükleyip aktif ettikten sonra oynanmış Host dosyasını bir yere kopyalayın. Sonra Adaway'i durdurup kaldırın. Host dosyası orjinaline dönüp Telefon bir kendine gelsin. Sonra yedeklediğiniz oynanmış Host dosyasını telefondaki orjinal dosyanın yerine koyun.
Tabi güncelleme olayı olmayacağı için aradan kaçacak birçok reklam olacaktır. Bunu da 2 haftada bir Adaway'i yükleyip Host dosyasını güncelledikten sonra kaldırarak çözebilirsiniz.

Kardes guzel diyosunda ben programi yukledim hosleri da yukle dedikten sonra yeniden baslatma istiyor yaptiktan sonra döngü basliyor taaki sd karti cikarana kadar, cikartip pc den android dosyasini sildikten sonra duzeliyor..bakalim bide suatsari nin dediklerini yapcam olursa o sekilde olur..

pyross

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mİ5
Konular
17

Kardeşim ekteki hosts dosyasını indir.
Rootlu bir dosya yöneticisi ile system/etc içerisindeki hosts dosyasının uzantısını .bak olarak değiştir.(hosts.bak)
İndirdiğin hosts dosyasını RAR'dan çıkarıp, system/etc dizinine kopyala.İzinleri ayarla(resimdeki gibi).Telefonu restart yap,tamamdır...

Cok tesekkur ederim ise yaradi en azindan döngüden kurtulup reklamdan ve program arayisina gerek kalmadi ☺

Üst Alt