Uygulama Adaway Reklam Engelleyici Program

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hangi sitede reklamları engelliyor bu program. Bence işe yaramaz yüklemeyin arkadaşlar. Boşuna teli root ladık.
Sizde işe yaramaması bir uygulamayı kötü yapmaz. Demek ki siz uygulamanın işe yarayabileceği birşey yapmıyorsunuzdur. Mesela görünen o ki Root işlemi sizin için saçma sapan, gereksiz birşey. Ancak ben 6 senedir Root'suz cihaz kullanmadım.
Her şeyde olduğu gibi elbette bu tip uygulamalar için de önlem alınacaktır. Düşünün, siz bir uygulama yazıyorsunuz ve reklamlar koydunuz. Birinin tutup bu reklamları önlemesine nasıl tepki verirsiniz? Tabiki buna önlem alarak değil mi? "Aaaa ne güzel yapmışsınız, benim reklamlarımı ne güzel engelliyorsunuz" diyecek kadar salak bir developer görmedim ben. Peki bu reklamları önleyenler, "tüh bak önlem almışlar reklamları artık engelleyemiyoruz" mu diyecekler? Hayır onlar da yeniden bunu kıracaklar. Bu döngü sonsuza dek sürecek. Siz onlara karşı önlem alırken, onlar da bu önleminizi kıracaklar. İşte mackolik önlemi almış. Yakında Adaway yeni versiyon çıkarıp bunu da engelleyecektir.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

meneter

Paran varsa Adamsın, Paran Yoksa Madamsın...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Tamam hocam sadece maçkolig değil ki hangi siteye hangi uygulamaya girsem sonuç aynı reklam var. Onu diyorum ben.

ibrax46

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN3P
Meslek
Sağlık
Konular
12
Tamam hocam sadece maçkolig değil ki hangi siteye hangi uygulamaya girsem sonuç aynı reklam var. Onu diyorum ben.
Diğer sitelerde gezinirken herhangi bir reklam çıkmıyor , uyguladıktan sonra cihazı yeniden başlattınız mı?

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Evet hocam yaptım. Mesela bi site söyleyin ben gireyim sonra da uygulama yükleyip girecem.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Ya hep bu Adaway'i çözen uygulamalar ve siteler size denk geliyor yada bir şekilde sizin cihazınız, bu Adaway'in çalışmasına engel oluyor.
Ben, rahatsız edecek derecede reklam gösteren yani 1 satır yazıyı görebilmek için reklamların arasında boğulup büyük efor sarfetmeniz gereken (zaten böyle saçma siteleri mümkün olduğunca kullanmam, üye olmam) yada yetişkin içerikler de gösterebilen siteler dışında reklam engellemiyorum. Adaway de kullanmıyorum. Çünkü bunu verilen emeğe karşı bir saygısızlık görüyorum. Adam onca emek verip bizim işimize yarayan birşey ortaya koymuş (böyle olmasa zaten kullanmamızın manası kalmıyor) ve bizden 1 kuruş ücret talep etmemiş. Belki 1000 defa gösterilse 1$ kazanacağı birşeyden kendisini mahrum ediyoruz. Zaten her uygulamanın reklamsız sürümleri de mevcut. Ortalama 5 TL ödeyip uygulamayı satın alsanız, ömür boyu reklam görmeyecek, böyle saçmalıklarla boğuşmak zorunda kalmayacaksınız.

Sent from my MI 4LTE using Tapatalk

oguzhan5200

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
oguzhan
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
9
Arkadaşlar ben kullanıyorum maçkolik dahil hiçbir uygulama veya sitede reklamla karşılaşmadım. Sırf cok reklam var diye yüklemediğim uygulamaları yüklüyorum, tertemiz her şey. Yiğidi öldür hakkını ver demişler :) Çalışmayan arkadaşa gelince mutlaka eksik olan bişey var telefonunda root yetkisi verdiğinizden emin misiniz?

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Resim ekledim ya izin vermese nasıl aktif ederdim uygulamayı.

blltlgn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 3
Konular
13
Telefonda reklam adına hiçbir şey kalmıyor.
Yıllardır kullanıyorum sorunsuz.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Gene yükleyeyim o zaman yanlış yaptığını sanmıyorum.

meneter

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
39
Sanırım sorun burda resimde yazıyor. Benim Android 5.1.1

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-04-13-13-57-13_org.adaway.png