- Adım
- Çetin
- Cihazım
- Xiaomi 12TPro
- Meslek
- Bilgi Teknolojiler
- Konular
- 99
Sizde işe yaramaması bir uygulamayı kötü yapmaz. Demek ki siz uygulamanın işe yarayabileceği birşey yapmıyorsunuzdur. Mesela görünen o ki Root işlemi sizin için saçma sapan, gereksiz birşey. Ancak ben 6 senedir Root'suz cihaz kullanmadım.Hangi sitede reklamları engelliyor bu program. Bence işe yaramaz yüklemeyin arkadaşlar. Boşuna teli root ladık.
Her şeyde olduğu gibi elbette bu tip uygulamalar için de önlem alınacaktır. Düşünün, siz bir uygulama yazıyorsunuz ve reklamlar koydunuz. Birinin tutup bu reklamları önlemesine nasıl tepki verirsiniz? Tabiki buna önlem alarak değil mi? "Aaaa ne güzel yapmışsınız, benim reklamlarımı ne güzel engelliyorsunuz" diyecek kadar salak bir developer görmedim ben. Peki bu reklamları önleyenler, "tüh bak önlem almışlar reklamları artık engelleyemiyoruz" mu diyecekler? Hayır onlar da yeniden bunu kıracaklar. Bu döngü sonsuza dek sürecek. Siz onlara karşı önlem alırken, onlar da bu önleminizi kıracaklar. İşte mackolik önlemi almış. Yakında Adaway yeni versiyon çıkarıp bunu da engelleyecektir.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk