Barış özcanın anlatım ve çevirisi ile Galaxy S20 tanıtım etkinliği canlı yayını sizlerle paylaşmak istedim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Turkiyeye gelende exynoslu mu olacak?
1000 dolar ,mcdonalsda calisan vasifsiz birinin 15 gunde kazandigi paradir.yasadiginiz ulkede emeginiz degersizce japonlar napsin
Tripod deyince aklınıza o koca 3 ayaklı aparat gelmesin küçük tripodlar var cebe bile sığacak kadar. Zaten maksat cihazı sabit tutmak o yüzden küçük bi stand bile iş görüyor![]()
Bırde ıkı kamerasında var oısHocam bizim cihazlarda OİS bile yok, yakınlaştırmasakta sabit tutamıyoruz zaten varsım alacak olanlar 100x de sabit tutamasın.
Asıl bizim cihazlar da tripotla gezmek gerek yoksa videolar vasat. Adamlar en azından yeni ois teknolojisi koymuşlar cihaza, gimbal gezdirmenize gerek yok biz cihazın içine koyduk gimbal'ı diyor.
Umarım öyle bir hata yapmazlar ama geçtiğimiz aylarda okuduğum bir habere göre daha çok ülkeye Qualcommlu cihaz göndereceklerini belirtmişlerdi. Şu Exynos işini tez zamanda bitirirler umarım.
Bu tip cihazları öyle her sıdan vatandaşın alacağını düşünmüyorum. Bir aylık maaşı da olsa, konu alım gücününden ziyade, alım gerekliliği. Çoğu insan o bir aylık maaşı kadar eden telefonu alırken sanki bir yıllık maaşını veriyormuş psikolojisine giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Reklam yapalım bari yeri gelmişken.![]()
![]()
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
![]()
Xiaomi İkisi Bir Arada Bluetooth Selfie Çubuğu - Tripod
Xiaomi İkisi Bir Arada Bluetooth Selfie Çubuğu - Tripod - 0125466 - Aksesuarlar - Xiaomi’nin ikisi bir arada olarak ürettiği yeni selfie çubuğu hem monopod hem de tripod olarak kullanılabiliyor. Gövde üzerindeki bluetootmarket.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
güzel fiyatı. bunun imei li olanı 4 felan olur heralde 2 aya![]()
aynen s10 a bakınca bende farkettim vazgeçtim bu sevdadandaha fazla en az 5 olur![]()
Ultra olanı olmuş valla, bizde kedinin ciğere baktığı gibi bakarız artık
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Bataryasından daha ziyade fiyatı çok güzel hocam, yani kısacası bize oldukça uzakBataryası da güzelmiş hocam. Tam sizlik.
Bataryasından daha ziyade fiyatı çok güzel hocam, yani kısacası bize oldukça uzak
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk