Barış özcanın anlatım ve çevirisi ile Galaxy S20 tanıtım etkinliği canlı yayını sizlerle paylaşmak istedim.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
tripot ile yapıyolar. gerçekte o detay alınmaz.Hocam 100x yakınlaştırmayı test ettikleri bir bölüm var videoda, normal göz ile neredeyse seçemeyeceğiniz karşı kıyıdaki bir binanın çatısını tam ekran olacak şekilde yakınlaştırıyor.
evet hocam o yakınlaştırma da zaten sabit tutamazsınız elinizde çok hassas olur.tripot ile yapıyolar. gerçekte o detay alınmaz.
telefonla tripot taşınmayacağına göre pazarmaladan öteye pek geçmezevet hocam o yakınlaştırma da zaten sabit tutamazsınız elinizde çok hassas olur.
iPhone bile pahalı bir telefon.Peki fiyat? S20 1000 dolardan başlıyor S20 ultra 1400 dolar![]()
telefonla tripot taşınmayacağına göre pazarmaladan öteye pek geçmezamacı zaten taşınabilirlik. fiyatı çokmuş biraz daha ucuz olsa iyi olurdu garantisiz fiyatıda pahalı olur bunun
![]()
telefonla tripot taşınmayacağına göre pazarmaladan öteye pek geçmezamacı zaten taşınabilirlik. fiyatı çokmuş biraz daha ucuz olsa iyi olurdu garantisiz fiyatıda pahalı olur bunun
![]()