Yardım Açılmayan Telefonun Bootloader Kilidini Kaldırma

hasanaltas

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi S2
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global (sürümü bilmiyorum)
Telefon Modeli
Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba dostlar Redmi S2 cihazım akşam durduk yere kapandı ve açılmıyor. Recovery Menu de açılmıyor. Yalnızca Fastboot mod açılıyor. Yeni rom atmaya çalıştığımda bl kilitli olduğu için hata veriyor. Mi Unlock ve xiaomitool işe yaramadı. Bunun kilidini nasıl kaldırabilirim.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
boatloader kilitli sanırım sadece fastboota ekranı geliyor fasboot rom atamıyorum
Ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi? yazılım yüklemeye çalışırken bootloader kilidinimi kapattınız?

Oyla:

fatih1024

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
fatih
Cihazım
mi9t
Konular
1
Ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi? yazılım yüklemeye çalışırken bootloader kilidinimi kapattınız?
hocam önce cihaz kendiliğinden kapandı ve aılmadı mi logosunu tekrarladı bizde rom atmaya çalışırken sanırım kilitledik oem i şuan da aynı mi tekrarlıyor açılmıyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam önce cihaz kendiliğinden kapandı ve aılmadı mi logosunu tekrarladı bizde rom atmaya çalışırken sanırım kilitledik oem i şuan da aynı mi tekrarlıyor açılmıyor
kendiliğinden kapandıysa donanımsal arıza sebebi ile olmuş olabilir. Yetkili hesap ile yazılım atarız ama donanımsal arıza sebebiyle açılmaz ise kredi ücretiniz boşa gidebilir..

Oyla:

paratoner47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismet
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
2
Merhaba arkadaşlar. eski bir konu ama farklı bir cihazda aynı sorunu yaşıyorum, Redmi Note 12 Pro Plus. Cihazda mi hesabı yok, imei atıldı. Cihazda hindistan romu vardı ve menüler güzel olmadığı için endonezya romu atmaya çalıştım. Yanlışlıkla boot loaderi kilitlemişim. Cihaz fastboot ve rcovery modunda açılıyor.
Nasıl düzeltebilirim?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba arkadaşlar. eski bir konu ama farklı bir cihazda aynı sorunu yaşıyorum, Redmi Note 12 Pro Plus. Cihazda mi hesabı yok, imei atıldı. Cihazda hindistan romu vardı ve menüler güzel olmadığı için endonezya romu atmaya çalıştım. Yanlışlıkla boot loaderi kilitlemişim. Cihaz fastboot ve rcovery modunda açılıyor.
Nasıl düzeltebilirim?
Eyvah eyvah.. şuanda o cihaza kilit açacak hiç bir box yok. Tek bir sistem var çok pahalı.

Oyla:
Üst Alt