ACİLLL YARDIMMMM

ceylinnaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
11
Merhaba arkadaşlar telefonumun üzerinde custom rom yüklü iken telefonu resetledim.daha sonra telefonum açılmadı.telefonun recovery menüsüne girebiliyorum.ordaki backup'u yüklemeye çalıştığımdada unmont hatası alıyorum devamlı.hafıza kartına stock romlardan yüklemeyi denedim ama hepsinde E:unable to mount :/cache
E:unable to mount :Data
E:unable to mount :System 
E:unable to mount internal storage hatası alıyorum.
wipe ve dalvik yaptığımdada hata alıyorum.Recovery menüsünde telefonun dahili belleği 0 mb gözüküyor.

yardımlarınızı bekliyorum acil olarak

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25
Cvp: ACİLLL YARDIMMMM

ceylinnaz pid=10930 dateline=1413358957' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar telefonumun üzerinde custom rom yüklü iken telefonu resetledim.daha sonra telefonum açılmadı.telefonun recovery menüsüne girebiliyorum.ordaki backup'u yüklemeye çalıştığımdada unmont hatası alıyorum devamlı.hafıza kartına stock romlardan yüklemeyi denedim ama hepsinde E:unable to mount :/cache
E:unable to mount :System  hatası alıyorum.
wipe ve dalvik yaptığımdada hata alıyorum.Recovery menüsünde telefonun dahili belleği 0 mb gözüküyor.

telefon marka model nedir

Zizifos

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi 5
Konular
9

Hafıza kartınızı başka bir telefonda formatlayıp içine rom dosyasını attıktan sonra tekrar deneyin. Telefonunuz hafıza kartını görmüyor şu anda

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25

bence cwm üzerinden rom yükleme değil de pc üzerinden yüklemeyi deneye bilirsin.

miflash
SP flash tools
odin

artık telefon modeli neyse.

ceylinnaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ihsanhalici pid=10931 dateline=1413359470' Alıntı:
ceylinnaz pid=10930 dateline=1413358957' Alıntı:
E:unable to mount :System  hatası alıyorum.

telefon marka model nedir
Redmi note wcdma

ceylinnaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
11

Zizifos pid=10932 dateline=1413359618' Alıntı:
Hafıza kartınızı başka bir telefonda formatlayıp içine rom dosyasını attıktan sonra tekrar deneyin. Telefonunuz hafıza kartını görmüyor şu anda
Recovery menüye girdiğimde hafıza kartımdaki tüm dosyaları görüyorum ama.Dahili hafızayı ise 0 mb olarak gösteriyor.Hafıza kartını görmese recovery menüdede görmemem gerek değilmi kardeşim

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25

stabil sürüm yüklemeyi deneye bilirsiniz hiç elime geçmedi redmi note deneme şansım olmadı.

Zizifos

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Mi 5
Konular
9

ceylinnaz pid=10937 dateline=1413360340' Alıntı:
Zizifos pid=10932 dateline=1413359618' Alıntı:
Recovery menüye girdiğimde hafıza kartımdaki tüm dosyaları görüyorum ama.Dahili hafızayı ise 0 mb olarak gösteriyor.Hafıza kartını görmese recovery menüdede görmemem gerek değilmi kardeşim
Hafıza kartını görmese bile recovery menüye girebilirsiniz. Hafıza kartını çıkarıp başka bir telefonda biçimlendirin. Daha sonra alttaki linkten rom'u indirip hafıza kartına atın ve yüklemeyi deneyin.

http://bigota.d.miui.com/JHDMIBH37.0/miui_H3WGlobal_JHDMIBH37.0_d249ec56ae_4.2.zip

ceylinnaz

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Konular
11

ihsanhalici pid=10939 dateline=1413360435' Alıntı:
stabil sürüm yüklemeyi deneye bilirsiniz hiç elime geçmedi redmi note deneme şansım olmadı.
Stabil sürümleride denemeye çalıştım ama hepsinde unmont hatası aldım.sp flash tool ile yüklemeye çalışıyorum ama onuda birtürlü beceremedim.Downloada bastığımda yeşil çizgi çıkması gerek diyor ama bir türlü o yeşil indirme çizgisi çıkmıyor.

catlax66

ihsan
Onursal Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ihsan
Cihazım
Mi6
Konular
25

bi on dakika ya dosyayı indirip bakıyorum.

Edit: Hocamın dediği gibi dosyayı indirip hafıza kartına atıp yüklemen gerekiyor ama senin dahili hafızan 0 mb göründüğü için bu çözüm iptal. MiFlash la yükleme yapman lazım ama miflash için yükleme dosyası bulamadım kısaca baktımda.

Üst Alt