Merhabalar,
Geçenlerde Trend Micro Maximum Security Antivirus vermiştim hatırlayanlarınız var ise eğer. Tabi bunu çekiliş şeklinde değilde, konuya ilk yorum atan alır şeklinde yapmıştık. Şimdi düşündüm birde çekiliş formatında yapalım diye. Bu sayede hem daha çok katılım olur, hemde şansınıza göre almış olursunuz diye düşünüyorum.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ürün kontrol için açıldı, gördüğünüz gibi kutusunda. Tarafıma hediye gönderilmiş bir ürün, ihtiyacım yok hali hazırda bir Antivirüs yazılımına sahibim. İşini görecek, ihtiyacı olan bu formattaki çekilişimize katılır ve hem şansına ihtiyacını görür, değerlenir diye düşündüm her zaman olduğu gibi.
Çekilişe katılım için, herhangi bir şart yok. Sadece konuya katılıyorum yazmanız yeterli, tabi düşüncelerinizi de yazabilirsiniz o ayrı konu size kalmış ama formatı bozmayalım tabi.
Bu arada eğer bu tarz çekilişlerin devamının gelmesini isterseniz, katılıyorum demenizle beraber ek olarak konuyada yazın lütfen ki bileyim. Talep olmayan birşeyin tekrarını pek yapmayı sevmem.
Eğer ki çekilişi beğendi iseniz bir teşekkür etmek açısından konuyu beğenebilirsiniz, her bir beğenide bana bir teşekkür etmenizin farklı yolu olacaktır, Ha tabi illaki beğeni butonuna basmanıza gerek yok, basmayanı dışlamıyoruz veya çekilişi iptal etmiyoruz gönlünüze göre rahat olun, çekilişler (16.04.2021) saat (22:00) da herhangi bir online çekiliş aracı ile çekilişi yapılıp açıklanacaktır, bu tarihe kadar katılım yapabilirsiniz, süreyi 2 gün uzun tuttum ki göremeyen hocalarımız olabilir diye.
şimdiden katılanlara bol şans diliyorum.