Çözüldü açıklama

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Gösterdim nasıl falan dedi anlattım babam en sonunda tableti aldı maç açtı. Anlattıklarımdan hiç anlamadı ya da az bir şey anladı sanırım. Şanssızlığım yine tuttu ve nomal giden şarj bir bir düştü babam verdi tableti tablet elimde 6 5 4 diye gitti. ;(;(

Mervan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mervan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
8
Böyle böyle saçlarımızı ağartıyorsunuz. Çalışıyorsa karışma. Ne istedin adamın mis gibi KitKat tabletinden. smoking~~

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Böyle böyle saçlarımızı ağartıyorsunuz. Çalışıyorsa karışma. Ne istedin adamın mis gibi KitKat tabletinden. smoking~~
Benim tabletim ilk okulda sahip olmuştum, zaten onların telefonlarına falan karışmıyorum. Ama benim her eşyamda root yetkisine sahipler. devil~~ :P Biraz daha bahsedince babamın çok hoşuna gitti. Bunlarla ilgilen dedi kurslara gönderebilirim kendini geliştir falan dedi.

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Devam et. Biz gidemedik, uğraşamadık bari sen uğraş, sen git. Benim sana tavsiyem uygulama geliştiricisi olman tabi bunun için kodlamayı öğrenmen gerek. Ben 25 yaşındayım ve kafam artık almıyor yeni bilgileri. Senin yaşın küçük ve imkanların da yavaş yavaş olacaktır. YT, Twitch vs. bunlara göz dikmeden direkt olarak eğitime başla (kodlama vs.)! Bak gör belki 10 sene sonra beni anıp teşekkür edeceksin. :)

Üst Alt