Yardım Acemi sorusu

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
Telefonu yeni aldım. Mi6 dan terfi ettim. Telefon açılırken unlocked yazıyor. E-posta uygulaması yok. Yüz tanıma ayarı çıkmadı. Sözde miui 10 var deniyordu. Beta mı kurmak gerekiyor?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-01-23-14-40-714_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2018-09-01-23-14-40-714_com.android.settings.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 84

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Ee doğal olarak, özel koruma ve yazılım geliştirip lock sistemi geliştiren Xiaomi kendi kendine bu kilidi açıp göndermez. Muhtemelen satıcı, ya Çin romu yerine Global rom kurmak için ya da band 20 desteği için unlock işlemi yapmıştır.

Mi8 için Band20 olayı geçerli değil, tüm Mi8'lerde Band20 desteği var. Unlocked olarak gelen cihazlar China versiyon olan ama Türkiye'de satılabilmesi için üzerine Türkçe desteği olan Global ya da Rus ROM'u yüklenmiş cihazlar. Bunu da Xiaomi yapmıyor, ithalatçı firma yapıyor. Global versiyonların kutusunda kırmızı olarak yazar ve locked durumdadır. Diğer tüm cihazlar kilidi açılmış ve üzerine ROM yüklenmiş cihazlardır. Mi8 bir kere unlock edildikten sonra tekrar lock olmuyor maalesef. Locked ve Türkçe menü varsa o cihaz Global versiyondur. Bu konuda tartışacak herhangi bir durum yok olay bu şekilde...

Oyla:

TaunMilitary

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi Note 3
Konular
3
Mi8 için Band20 olayı geçerli değil, tüm Mi8'lerde Band20 desteği var. Unlocked olarak gelen cihazlar China versiyon olan ama Türkiye'de satılabilmesi için üzerine Türkçe desteği olan Global ya da Rus ROM'u yüklenmiş cihazlar. Bunu da Xiaomi yapmıyor, ithalatçı firma yapıyor. Global versiyonların kutusunda kırmızı olarak yazar ve locked durumdadır. Diğer tüm cihazlar kilidi açılmış ve üzerine ROM yüklenmiş cihazlardır. Mi8 bir kere unlock edildikten sonra tekrar lock olmuyor maalesef. Locked ve Türkçe menü varsa o cihaz Global versiyondur. Bu konuda tartışacak herhangi bir durum yok olay bu şekilde...
Aynen öyle, ben de bunu söyledim zaten.

Oyla:

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
default mail app kullanmak isteyenler için dosya ekleyeyim.
kaynak:

Yüz tanıma olayını çözdük. peki amoled ekranın nimeti always on display mevcut mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9.6.1 den sonra yeni güncelleme geldi sanırım ben şuan beta kullanıyorum emin değilim ama öyle hatırlıyorum hatta 9.6.4 olması lazım nette ara link bulursun bence

Linki koydum yeni güncelleme
Güncellemeyi indirdim kurulum aşamasında cihaz yeniden başlamadı uzun süre bekledim power düğmesine uzun süre bastıktan sonra güncelleme işlemi gerçekleşti. bir an korktum brick oldu diye cihaz. Allah'tan açıldı.

Ekli dosyalar

• MIUI-mail_V9_EMAIL_20171020_b3-900403_minAPI17(nodpi).apk
    10,1 MB · Görüntüleme: 6
Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37

Cihaz lock olmuyor mu?

Oyla:

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
Always on display ide buldum
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
Olmuyor sakın denemeyin telefon brick olur...

Kaç gündür kendimizi yırttık gören olmadı mi8 forumlarında bakarsanız bl kilitledim ve geri açtım yani sizin dediğinize göre cihazın global olması lazım değil mi? :)

Oyla:
Üst Alt