- Adım
- Zafer
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 8
Ee doğal olarak, özel koruma ve yazılım geliştirip lock sistemi geliştiren Xiaomi kendi kendine bu kilidi açıp göndermez. Muhtemelen satıcı, ya Çin romu yerine Global rom kurmak için ya da band 20 desteği için unlock işlemi yapmıştır.
Aynen öyle, ben de bunu söyledim zaten.Mi8 için Band20 olayı geçerli değil, tüm Mi8'lerde Band20 desteği var. Unlocked olarak gelen cihazlar China versiyon olan ama Türkiye'de satılabilmesi için üzerine Türkçe desteği olan Global ya da Rus ROM'u yüklenmiş cihazlar. Bunu da Xiaomi yapmıyor, ithalatçı firma yapıyor. Global versiyonların kutusunda kırmızı olarak yazar ve locked durumdadır. Diğer tüm cihazlar kilidi açılmış ve üzerine ROM yüklenmiş cihazlardır. Mi8 bir kere unlock edildikten sonra tekrar lock olmuyor maalesef. Locked ve Türkçe menü varsa o cihaz Global versiyondur. Bu konuda tartışacak herhangi bir durum yok olay bu şekilde...
Güncellemeyi indirdim kurulum aşamasında cihaz yeniden başlamadı uzun süre bekledim power düğmesine uzun süre bastıktan sonra güncelleme işlemi gerçekleşti. bir an korktum brick oldu diye cihaz. Allah'tan açıldı.9.6.1 den sonra yeni güncelleme geldi sanırım ben şuan beta kullanıyorum emin değilim ama öyle hatırlıyorum hatta 9.6.4 olması lazım nette ara link bulursun bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki koydum yeni güncelleme
Mi8 için Band20 olayı geçerli değil, tüm Mi8'lerde Band20 desteği var. Unlocked olarak gelen cihazlar China versiyon olan ama Türkiye'de satılabilmesi için üzerine Türkçe desteği olan Global ya da Rus ROM'u yüklenmiş cihazlar. Bunu da Xiaomi yapmıyor, ithalatçı firma yapıyor. Global versiyonların kutusunda kırmızı olarak yazar ve locked durumdadır. Diğer tüm cihazlar kilidi açılmış ve üzerine ROM yüklenmiş cihazlardır. Mi8 bir kere unlock edildikten sonra tekrar lock olmuyor maalesef. Locked ve Türkçe menü varsa o cihaz Global versiyondur. Bu konuda tartışacak herhangi bir durum yok olay bu şekilde...
Cihaz lock olmuyor mu?
Cihaz lock olmuyor mu?
Olmuyor sakın denemeyin telefon brick olur...
Kaç gündür kendimizi yırttık gören olmadı mi8 forumlarında bakarsanız bl kilitledim ve geri açtım yani sizin dediğinize göre cihazın global olması lazım değil mi?