- Adım
- Zafer
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 8
Telefonu sıfır mı aldınız ikinci el mi? Garantisi falan ne durumda? Sıfır telefonda unlocked olmaz yani kilit açık gelmez.
Telefonu sıfır aldım jelatin lerini kendim döktüm. Güncellemeden sonra yazdığını farkettim. Mi6 da yoktuTelefonu sıfır mı aldınız ikinci el mi? Garantisi falan ne durumda? Sıfır telefonda unlocked olmaz yani kilit açık gelmez.
IMAP için e-posta gerekli 9.6 çıkmıyor. Tekrar bakayım.Yüz tanıma için bölgeyi Hindistan yap. E-posta uygulaması olması lazım bende var ve ek yükleme yapmadım. mıuı 10 a dair bir fikrim yok ancak zamanla gelecektir. yalnız 9.5.13 yerine 9.6.1 çıktı o fğncellemeyi yapabilirsin
Link için teşekkür ederim. Kurup telefonu sıfırlayayım.9.6.1 den sonra yeni güncelleme geldi sanırım ben şuan beta kullanıyorum emin değilim ama öyle hatırlıyorum hatta 9.6.4 olması lazım nette ara link bulursun bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linki koydum yeni güncelleme
Bu dediğiniz mantıklı kutu sıfırdı ama global olmayabilir.Global ve kırmızı kutulu cihazlar locked olarak geliyor doğrudan fabrikada Global olarak ayarlanıyorlar sanırım.