Ana Başlık A2 Lite Pie Türkiye Geldi Hayırlı Olsun

umut571

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
umut
Cihazım
xioami mi a1
Konular
30
ben telefonu 2 gün önce güncelledim benim telefon beta kullanımına mı tabi tutuldu çünkü bir çok uygulamada bile beta kullanıcısınız diyiyor bende nerede problem görüyorsam söylüyorum.. Yalnız arkadaşlar bu gelen tam sürüm değil bildiğim kadarı ile bu gelen sürüm beta 9.0 pie güncellemesi çünkü hala geri dönüş sanal tuşları aktif nedense bunuda kaldıramıyoruz. ve pilin yüzdeliği hala gösterilemiyor. hatalar devam etmekte.

bariskartal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Barış
Cihazım
A2 lite
Konular
1
ben telefonu 2 gün önce güncelledim benim telefon beta kullanımına mı tabi tutuldu çünkü bir çok uygulamada bile beta kullanıcısınız diyiyor bende nerede problem görüyorsam söylüyorum.. Yalnız arkadaşlar bu gelen tam sürüm değil bildiğim kadarı ile bu gelen sürüm beta 9.0 pie güncellemesi çünkü hala geri dönüş sanal tuşları aktif nedense bunuda kaldıramıyoruz. ve pilin yüzdeliği hala gösterilemiyor. hatalar devam etmekte.

Alttaki sanal tuşları kaldıra biliyorsunuz bu gelen beta değil ayarlar-sistem-hareketler-anasayfa düğmesini kaydırın ı açık duruma getirin

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Benim izlenimlerim.

- Pil çok iyi gidiyor
- Ekran Aydınlatma Güzel
Yani Memnunum 1 ton yazmaya gerek yok.

En kötüsü'de YouTube Video Genişletince çentik engel oluyor.

alicagrii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ali çağrı
Cihazım
mi a2lite
Konular
0
8 sürümde de kalkmıyordu 9 da da kalkmıyor, sanırım launcher ile çözülebilecek bir şey. Ayrıca batarya daha çabuk bitmeye başladı, uyarlanana kapalı olmasına rağmen de yüzde 65-70 de anca ekran aydınlık oluyor
Nova launcher prime sürümü şuan indirimde 60 kuruş. Onda kalkıyor ve birçok özelleştirme mevcut. Pil kullanımı vs çok iyi. telefonu kasmıyor. tavsiye ederim.

Rizeselimiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
1
Oreo da ekranı ikiye bölebiliyorduk. Pie de yok sanırım. Varsa da nasıl yapılıyor

d6vinci

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aytekin
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Geçmiş uygulamalar sekmesi açıldığında gelen listenin üzerindeki uygulama simgesine dokunun, orada gorebilirsiniz

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stranium

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tr
Cihazım
Mi A2 ve A2Lite
Konular
5
Oreo da ekranı ikiye bölebiliyorduk. Pie de yok sanırım. Varsa da nasıl yapılıyor
9'da da var. Geçmiş uygulamaları açan kareye basın. Uygulamanın üstündeki logoya tıklayın. Orada ekranı bölme tuşu çıkacak.

screenshot_20181222-211316-png.34831

screenshot_20181222-211335-png.34832

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Işık sensörü yerine artık makine öğrenmesi ile sizin kullanımlarınızı hesaplayarak parlaklık ayarlaması yapıyor. 1 hafta süre verin, düzelecektir.
dediğin gibi uyarlanana aldım kardeşim fakat sürekli ekran parlaklığı değişiyor elimde tutarken hep mi böyle bu, sinir bozucu bir durum çünkü

Üst Alt