Ana Başlık A2 Lite Pie Türkiye Geldi Hayırlı Olsun

ytezer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umit Yasar
Cihazım
xioimi
Konular
6
Bu hard reset nasıl yapılıyor. Yapınca herşeyi yeniden yüklemek mi gerekecek. Ayrıca batarya konusu önemli. Pie de daha çabuk bittiği gerçekten doğru mu?

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Bu hard reset nasıl yapılıyor. Yapınca herşeyi yeniden yüklemek mi gerekecek. Ayrıca batarya konusu önemli. Pie de daha çabuk bittiği gerçekten doğru mu?

Hayır. Çabuk bitmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar ana ekran'da altta olan Google nasıl kaldırabiliriz

Hamitackgz61

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hamit
Cihazım
Xioami Mi A2 Li
Konular
1

Öncelikle verilerinizi yedekleyiniz, tüm uygulamalar ve dosyalar silinecektir.. Telefonu kapatıp ardında güç tuşu + ses açma tuşuna aynı anda basınız, komut yok diye bir ekranla karşılaşacaksınız sonra yeniden tek seferde güç + ses açma tuşuna basıp, çıkan menüden ses açma - kısma tuşlarıyla "wipe date/factory reset " bölüme gelip, "yes" komutu onay vermeniz gerekecek, işlem bu kadar.. Her şeyi yeniden kuracaksınız, çok şart değil fakat bazı sorunlara iyi geldiği ve eski sürümden kalan dosyaların temizlendiği bilinmektedir..

zebeha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdullah
Cihazım
Poco M6 Pro
Konular
1
Arkadaşlar buradan anlattığınız sorunları adamlara da geri bildirim olarak bildirseniz çözmezler mi? Bu kadar şikayete sessiz kalacaklarını sanmam.

yeaxt

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
Xiaomi Mi A2 Li
Meslek
Geliştirici
Konular
12
Eski sürüme Geri dönüş Olmayacak bilginiz olsun. Herhangi bir yoldan dönüş yapanlar için 'de ciddi şekilde hatalar ve kasmalar olma ihtimali var Xiaomi Açıklama Yaptı bu konu hakkında.

Rizeselimiye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi a2 lite
Konular
1
Ana ekrandan Google nasıl kaldırılır . Cevabı bilen yok mu

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Aynen bende yazdım konu dahi açtım yanıt yok.
8 sürümde de kalkmıyordu 9 da da kalkmıyor, sanırım launcher ile çözülebilecek bir şey. Ayrıca batarya daha çabuk bitmeye başladı, uyarlanana kapalı olmasına rağmen de yüzde 65-70 de anca ekran aydınlık oluyor

Procyon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi a2 Lite
Konular
2
8 sürümde de kalkmıyordu 9 da da kalkmıyor, sanırım launcher ile çözülebilecek bir şey. Ayrıca batarya daha çabuk bitmeye başladı, uyarlanana kapalı olmasına rağmen de yüzde 65-70 de anca ekran aydınlık oluyor

Işık sensörü yerine artık makine öğrenmesi ile sizin kullanımlarınızı hesaplayarak parlaklık ayarlaması yapıyor. 1 hafta süre verin, düzelecektir.

hagaftr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hayrullah
Cihazım
............
Konular
0
Merhaba. Yükleyen arkadaşlar. Yükleyelim mi yoksa biraz daha bekleyelim mi nedersiniz fikriniz nedir acaba?

Üst Alt