Mesajınızda kullandığınız üslup nedeniyle uyarı cezası aldınız. Lütfen tekrar etmeyiniz.
Hocam resmi indirme bağlantıları değil muhtemelen orada açılan port romlara ait konulardan bahsediliyor. Resmi indirme bağlantıları değil yani. Yapılan yanlış yönlendirmeye ilişkin yaptığınız uyarı için teşekkürler.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RESMİ ROM DEĞİLDİR. CUSTOM ROM DUR !
Pardan hocam, benim hatam. En başından beri yazdıklarınızı yanlış anlamışım kusura bakmayınız. Dediğiniz doğrudur resmi miui yazılımı yoktur, portlanmış & custom romlar vardır. Ekran görüntüsünü kaldırıyorum.Ben teşekkür ederim hocam, zaten en başında bunun sadece port romlarla olabileceğini söylemiştim.
Lütfen konunun en başındaki mesajımı tekrar okur musunuz ? Bunun resmi rom olamayacağını kullanıcıları yanlış bilgilendirmemenizi, ancak ve ancak port romlarla olabileceğini söledim. Siz mi community deki romlar miui arayüzüne sahip diyorsunuz. Oysa mi community de cihazların resmi romları mevcut. Bu rom mi a2 lite için android one kapsamındandır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Siz şimdide bize bu sitenin forum görüntüsünü atıyorsunuz. Kullanıcıları direkt mi community sitesine yönlendirmek, forum kurallarımıza da aykırı, varsa bir port rom bizimle konu açılışı yaparak paylaşınız. Android one kapsamındaki kullanıcıların kafaları bir hayli karışık bu durumlarda. Dahada karıştırmanın manası yok.
Pardan hocam, benim hatam. En başından beri yazdıklarınızı yanlış anlamışım kusura bakmayınız. Dediğiniz doğrudur resmi miui yazılımı yoktur, portlanmış & custom romlar vardır. Ekran görüntüsünü kaldırıyorum.