- Adım
- Yusuf
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 1
Gereksiz uygulamaları devredışı bıraktım (google müzik gazete dergi oyun gibi uygulamalarını) az kullandığım birçok uygulamayı verisini kısıtladım arka planda çalışmasınıda bunu uygulamaya basılı tutup uygulama bilgisi diyip aşağısında ki pil optimize den yaptım (iletişim aracı olan WhatsApp Instagram Facebook lite kamera vb. olan sistem uygulamaları hariç) senkronize konum Bluetooth otomatik döndürme kapalı wifi sadece açık yeni güncelleme ile ekran az eğince aşağı da döndürme çıkıyor zaten ....Ben maksimum 8 8.5 saat ekran aliyorum. Sürekli mi pil tasarrufu ile kullanıyorsunuz?
Pil kullanımından şarjı çok yiyen uygulamaları kullandıktan sonra ZORLA durdurma yapıyorum. Aklıma gelenler bunlar.
Yalnız Mobil Veri de senin saatleri alıyorum 8.30-9.20 saat arası %15 tasarruf modu kendi aktif oluyor. Yani tasarruf modsuz kullanıyorum ..
Son olarak
İkinci şarjı kapalı şarj ediyorum hızlı şarja oranla buda etki ediyor kim nederse desin pilin sağlığını hem kafamı dinliyorum hemde telefonu koruyorum samsug note 4 ü 3. Seneye kadar bu şekilde kullandım deji aldım ona kullanıyordum ama Şebeke sorunu yüzünden a2 liteı aldım. Bu arada TürkTelekom az çektiği yerde çok şarj yiyor ikinci hattı Turkcell kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tam emin değilim ama kurulumda ülke değiştirerek rusya vs. Yapınca kaldıkları yerden devam ediyorlar dı tecrübeli olanlar daha iyi bilir. Forumda konusu var biraz a2 lite kategorisini gezmelisiniz.Merhabalar,
Mayıs güncellemesi bende de çıktı ancak bir türlü yüklenmiyor. Sürekli "yükleme sorunu" hatası alıyorum. Telefonu kapatıp açtım hatta hard reset attım ama maalesef sonuç aynı. Benzer durumu yaşayan ya da bunu n çözümünü bilen var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.