- Adım
- Batuhan G
- Cihazım
- Oneplus 9Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 14
Bu romda olan birisi apn config dosyasını özelden atabilir mi bana?
Hocam o dosya nereden bulunuyor?Eğer isterseniz atabilirim belkiBu romda olan birisi apn config dosyasını özelden atabilir mi bana?
Hocam crdroid in kendi sitesinde hala yok.Siz nereden buldunuz?Bir de indirme yerindeki arşivde l1 fix var.Bu l1fix başka android 11 lerde vrya başka yerde kullanılabilir mi?Eğer kullanılabilirse nerede?Android 11 güncellenmesi konuya eklenmiştir
Rom beta olarak sunulduHocam crdroid in kendi sitesinde hala yok.Siz nereden buldunuz?Bir de indirme yerindeki arşivde l1 fix var.Bu l1fix başka android 11 lerde vrya başka yerde kullanılabilir mi?Eğer kullanılabilirse nerede?
Ben yakın zamanda deneyeyim o l1 fix dosyasını hocam.Ama o sertifikayı nereden kontrol edeceğiz?Bir de cfw arası geçiş için A11 den A10 a geçiş var.Bildiğim kadarıyla twrp downgrade sonucu brick oluyor cihaz hocam?CFW ler farklı mı oluyor?Rom beta olarak sunuldu
Bütün android 10/11 CFW romlarda kullanılır L1 patch
Dediğim gibi denemek lazım
Evet tek twrp kullanılıyor. Yani brick olmazBen yakın zamanda deneyeyim o l1 fix dosyasını hocam.Ama o sertifikayı nereden kontrol edeceğiz?Bir de cfw arası geçiş için A11 den A10 a geçiş var.Bildiğim kadarıyla twrp downgrade sonucu brick oluyor cihaz hocam?CFW ler farklı mı oluyor?
Tamamdır hocam teşekkürlerEvet tek twrp kullanılıyor. Yani brick olmaz
Drm Info uygulamasini Google Play'den indiriniz
Hocam siz beğenirsiniz beta ama gene stabilTamamdır hocam teşekkürler