Google camera için mi
Gcam kanalında şöyle denmişmodlanmış open camera 64 mp yapmak için uygulamanın içinde camera 2 api var 64 mp ile çalışıyor eminim.
ama bizde cfw romlarda 64 mp çalışmadığı için mod kurmak istiyorum yada siz hangi yöntemi uygun görüyorsanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
modlu open camera usta
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
gcam nedense benim hoşuma gitmedi ayarlarını yapamam rağmem. fligram ekleme bile yok. open camera için mod olsa dedim olmadı.Gcam kanalında şöyle denmiş
Hey, 64mp patch for custom roms in latest gcam will be released soon
Sanmıyorum genel bir mod olacağına. Uygulamaya özel çıkartılıyor şuangcam nedense benim hoşuma gitmedi ayarlarını yapamam rağmem. fligram ekleme bile yok. open camera için mod olsa dedim olmadı.
usta ileride cfw romlara 64 mp desteği gelir mi bilginiz var mı.
Peki usta anx, gcam a yapılan mod çalışıyor. Bu open camera neden çalışmıyor acaba.Sanmıyorum genel bir mod olacağına. Uygulamaya özel çıkartılıyor şuan
Geliştiricilere sormak gerek. Neden uyumlu yapmıyorsunuz diyePeki usta anx, gcam a yapılan mod çalışıyor. Bu open camera neden çalışmıyor acaba.
Geliştiricilere sormak gerek. Neden uyumlu yapmıyorsunuz diye
Magisk'ten kurduktan sonra anxkamera uygulamasına tüm izinleri verinLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbaşka geliştiricilerin ne yapmadığını beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren yapılmışın ve çalışanın bende çalışmaması. Anx camera nın 184 sürümüde çalışmadı.