- Adım
- Selim
- Cihazım
- Xiaomi Mi A1
- Konular
- 7
Stock rom çöptür.
Bende öyle bir sorun yok anında galeridrYeni güncellemeden sonra resim cektikten 20-30 saniye sonra galeriye düşüyor.
Siz hala sıkıntıların giderilmesi için mi bekliyorsunuz?mayıs güncellemesi hayırlı olsun, bakalım küçük sıkıntılarımız giderilmiş mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Sonunda şu güncelleme ekranını Türkçeye çevirebilmiş olmaları sevindirici, şebeke sıkıntısı çeken arkadaşlar için herhangi bir gelişme var mı peki?mayıs güncellemesi hayırlı olsun, bakalım küçük sıkıntılarımız giderilmiş mi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şebeke sıkıntısı yok hocam ses gidiyordu bende de ama güncelleme sonrası sıkıntı yaşamadımSonunda şu güncelleme ekranını Türkçeye çevirebilmiş olmaları sevindirici, şebeke sıkıntısı çeken arkadaşlar için herhangi bir gelişme var mı peki?
Telefonu aldığınızda ilk yüklü olan Android 7.0(Noguat) ile beraber gelir. Siteden indirdiğiniz rom ise Android 9.0(Pie) sürümüne sahip romdur. Bildirim ve arayüz farklılıkları android sürümünden kaynaklanmaktadır.Arkadaşlar birşey sorucam. Ben telefonu aldığımdan beri ilk defa geçen gün mi nin sitesinden android 9.0 tissot yazan romu indirip flashladim mecbur kaldım bunu yapmaya. Romu yukledigimde mi store mi drop mi dosya yoneticisi gibi programlarında romla birlikte yüklendiğini gördüm ve sistemde eskiye gore ufak tefek gariplikler vardı onceden instagram dm den gelen mesajları bildirim panelinden tüm mesajın içeriğini görerek uugulamaya girmeden cevaplaya biliyordum şimdi yazılanlar yarım gözüküyor ve bende mesaj gonderdigim zaman bildirim sesi geliyor baska mesajlasma uygulamalarında da bu tarz sorunlar var telefonu aldigimda kurulu olan rom ile tissot yazan rom arasinda ne gibi farklar var yardimci olabilir misiniz.