Soru A/B yuvalarının amacı

delibalta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
mi5
Konular
32
arkadaşlar telefonda evo x rom yüklü bu rom b yuvasıyla açılıyordu a yuvasıyla başlatınca twrpye atıyordu bugün ilk defa güncelleme yaptım otadan güncellemeyi twrpye atmadan android üstünden kurdu en son yeniden başlatınca bu sefer telefonu a yuvasından başlattı sorunsuz açıldı sistem güncellenmiş şekilde kapatıp twrpye girdim b yuvasına alıp başlattım telefonu bu sefer sistemi güncellenmeden önceki haliyle açtı (ayarlar vs.) yani a yuvasıyla başlatınca güncellenmiş b yuvasıyla başlatınca eski sistem açılıyor burda sorunmu var eğer yoksa hafızada 2 sistem yüklü olup daha fazla yer kaplamıyormu ? hala çözemedim şu a/b yuvalarını

UygarTas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uygar Taş
Cihazım
Redmi 9/Poco M2
Konular
3
Rica ederim. İyi forumlar
hocam rubyplus cihazım var part. a ya eng b ye de custom rom yükleme şansım varmı? böyle birşey mümkünse diğer insanların da faydalanması adına bir tutorial paylaşır mısınız? cihazıma imei atamıyorum ve bootloader kilitli. imeiden vazgeçip custom rom yüklemeyi denedim malumumuz cihazda 168 saat beklemeden bl kilidi açılmıyor fakat sp ile eng rom yazınca fastboottan bişeyler yazabiliyoruz. demek istediğim part. a ya eng kursam, eng varken fastboot ile custom recovery yazıp sideloadla part. b ye custom rom yazabilir miyim?

Oyla:

flankes21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Omer
Cihazım
Note 8 pro
Konular
16
bunu ben de çözemedim neden olduğunu. rom harici olan firmware dosyaları ile ilgili olabilir herhalde
bir yazılım güncellendiğinde ilk b yuvasına güncellemeyi yapar eğer sistem sorunsuz çalışırsa a ya yükler ve devam eder eğer yazılım hatalıysa b ye yüklenen güncelleme silinir ve sistem normal şekilde açılır

Oyla:
Üst Alt