Çok iyi. Şu an revos miui beta kullanıyorum. Yeni yükledim biraz kullanayım da öyle geçeyim. Ayrıca siz arkadaşlarında deneyimlerine istinaden sebep bulmuş olurum zamanla. Teşekkürleraynı değil efektif güzel bi açılış animasyonu yapmışlar
rom yayınlananı 4 saat oldu 3 saat 40 dk dır kullanıyorum en iyi AOSP romlardan birisi diyebilirim ilk izlenimlerime göre zamanla fikrim tam oturur.Çok iyi. Şu an revos miui beta kullanıyorum. Yeni yükledim biraz kullanayım da öyle geçeyim. Ayrıca siz arkadaşlarında deneyimlerine istinaden sebep bulmuş olurum zamanla. Teşekkürler
Hocam parmak izi miui kadar stable mi?rom yayınlanalı 1 saat oldu ben kuralı 40 dk şimdi ben sana ne diyeyim bildirim konusunda
parmak izi ise beklediğimden baya baya hızlı
Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
RevolutionOS (RevOS)
RevOS olarak bildiğimiz MIUI tabanlı romu yapan arkadaşlar AOSP rom yapmışlar.
Rom Gün İçinde Yeni Yayınlandı.
AOSP rom Saf Android deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir alternatifdir.
İndirilecek Dosyalar
Linkte FW ve DFE mevcuttur sorunsuz olarak kurup kullanabilirsiniz.
Şuan Sadece Mi9T/K20 ve Mi9T Pro/K20 Pro için mevcuttur.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Sitede EU Firmware Verilmiş fakat Global Firmware ile de Yüklenebiliyor.)
GApps Dahildir.
Kurulum
Kurulum
-TWRP/Format Data ve 4Wipe
-Firmware Yüklemesini yapıyoruz.
-Rom Yüklemesi Yapıyoruz
Rom Sorunsuz Olarak Kuruldu Yeni Bir Rom Olduğundan Şüpheleriniz Olabilir Diye Belirtmek İstedim.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Elinize emeğinize sağlıkResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
RevolutionOS (RevOS)
RevOS olarak bildiğimiz MIUI tabanlı romu yapan arkadaşlar AOSP rom yapmışlar.
Rom Gün İçinde Yeni Yayınlandı.
AOSP rom Saf Android deneyimini yaşamak isteyenler için güzel bir alternatifdir.
İndirilecek Dosyalar
Linkte FW ve DFE mevcuttur sorunsuz olarak kurup kullanabilirsiniz.
Şuan Sadece Mi9T/K20 ve Mi9T Pro/K20 Pro için mevcuttur.
Link:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Sitede EU Firmware Verilmiş fakat Global Firmware ile de Yüklenebiliyor.)
GApps Dahildir.
Kurulum
Kurulum
-TWRP/Format Data ve 4Wipe
-Firmware Yüklemesini yapıyoruz.
-Rom Yüklemesi Yapıyoruz
Rom Sorunsuz Olarak Kuruldu Yeni Bir Rom Olduğundan Şüpheleriniz Olabilir Diye Belirtmek İstedim.
Ekran Görüntüleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şuana kadar evetHocam parmak izi miui kadar stable mi?
bende yükledim beğendim hocam bir kaç tane aosp rom kullandım sorunlarından dolayı çok kullanmadım en çok sinir olduğum noktaları ise parmak izini tanımama olayıydı fakat revos ilk aosp romunda gayet güzel bir iş çıkarmış gayet güzel okuyor parmak izini ve akıcı bir rom şarj olarak da iyi gidiyor gibi gün boyu deneme fırsatım olmadı daha yeni yüklediğim içinşuana kadar evet