Yardım 9520 Türk Telekom online işlemlere mesaj gönderilemiyor.

ysfzyclk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba;

Türk telekom online işlemler şifresini almak istiyorum fakat 9520 ye mesaj gönderme hatası almaktayım. diğer 4 haneli servis numaralarına mesaj gönderebiliyorum fakat sadece 9520 de problem yaşamaktayım. sorunu nasıl çözebilirim?

mad_080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ali
Cihazım
Mi9T 6/128
Konular
4
Bugun bir kisiye daha denk geldim ayni sizdeki sorun vardi sistemsel olabilir.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba;

Türk telekom online işlemler şifresini almak istiyorum fakat 9520 ye mesaj gönderme hatası almaktayım. diğer 4 haneli servis numaralarına mesaj gönderebiliyorum fakat sadece 9520 de problem yaşamaktayım. sorunu nasıl çözebilirim?
3 gün önce eşimin telefonda da aynı sorun oluştu ama ertesi gün düzeldi hocam. Türk Telekom kaynaklı olabilir sanırım.

Oyla:

MelPro53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melih Aslıyüksek
Konular
13
Google mesaj özelliklerini kapatmayı deneyin bazen onun yüzünden gelmiyor mesajlar.

Oyla:

thenameless

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selman
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
4
Konuyu hortlatmak daha mantıklı geldi yeni konu açmaktansa: Benim de böyle bir sorunum var. Ne zamandır var bilmiyorum ama yaptığım 2 şeyden sonraki süreçte bu sorunla karşılaştım. Sorunun benden mi yoksa TT'den mi olduğu konusunda da bilgim yok. Yaptığım şeyler:

1- HyperOS güncellemesi
2- Kaldırdığım sistem uygulamaları
com.android.stk (mobil imza için gerekli Sim Toolkit) com.miui.videoplayer com.miui.notes com.android.mms com.mi.globalminusscreen com.android.bookmarkprovider com.miui.miservice com.xiaomi.glgm com.xiaomi.mipicks com.google.android.inputmethod.latin com.google.android.videos com.google.android.apps.tachyon com.facebook.services com.facebook.system com.facebook.appmanager com.mi.globalbrowser com.xiaomi.payment com.miui.micloudsync com.miui.player com.miui.cloudbackup com.miui.analytics com.miui.backup com.miui.msa.global com.miui.daemon

Çözümünü bilen varsa lütfen bekletmesin göndersin. Ramazanınız da hayırlı uğurlu bereketli olsun :)

Oyla:
Üst Alt