İnceleme [9.0][SAGIT] Rom Arayışına Son :)

Beğendiniz mi ?

• Vay be güzelmiş !

Oy: 18 64,3%
  • İşe yaramıyor :(

Oy: 10 35,7%

• Kullanılan toplam oy
    28

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam restart olayını sadece bir kez yaşadım o da pixel rom kullanırken ( stok kernel ) . Kesinlikle ben de revos'u çok beğendim . Cihaza zarar vermez hocam bunu vantomun kendisi de kullanıyor :) ayrıca ısınma olayı kernelle ilgili olmaması gerekiyor android işletim sisteminin kernel scriptlerini öldürdüğünü düşünüyorum aldığım yüksek pil ömrünün sebebi kernelin downclock açık olması , eylem yokken işlemci çalışmasını minimuma düşürüyor . Ben de bir 3-4 yıl kullanmayı düşünüyorum :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vantomkernel cihaza zarar vermez hocam merak etmeyin . Güncellemeri paylaşıcam sürekli takipte kalın :)
Yok hocam zarar vereceğin den değil htc cihazları ile çok Kernel kullandım onun için tecrübem var ama stabile sorunu var varsayılan olarak performans modunda geliyor sizde nasıl oldu da düzgün çalışıyor halen aklım almadı
Telagram gurubunda bende takip deyim yeni Kernel gelince paylaşıyorlar en son gelen Kernel de sorunlu yeni kernel bekliyorum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Yok hocam zarar vereceğin den değil htc cihazları ile çok Kernel kullandım onun için tecrübem var ama stabile sorunu var varsayılan olarak performans modunda geliyor sizde nasıl oldu da düzgün çalışıyor halen aklım almadı
Telagram gurubunda bende takip deyim yeni Kernel gelince paylaşıyorlar en son gelen Kernel de sorunlu yeni kernel bekliyorum

Dostum sırf senin için revos'un kernel geliştiricisi ile konuştum stok kernele f2fs desteği getirecek şu sıralar finalleri varmış o yüzden biraz beklemen lazım :D

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Dostum sırf senin için revos'un kernel geliştiricisi ile konuştum stok kernele f2fs desteği getirecek şu sıralar finalleri varmış o yüzden biraz beklemen lazım :D
Harikasın kardeşim ecelem yok zaten 2.5 yıldır kullanıyoruz bu gidişle bu canavar bir okadar daha götürecek bizi

XiaoMiu

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
188
Keşke eu rom içinde gelse :D

LloydGanzer54

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Emre
Cihazım
Mi 6
Konular
17
Hocam sorun vantom Kernel ile alakalı onun için stok kernel ile kullanın cihazı. Ex kernel uygulaması ile stok kernel müdahale ediliyor. İşlemci frekanslarıni düşürdüm ve cihaz baya serin çalışıyor. Vantom Kernel düzelir ise ilerde tekrardan kullanırız.

Hocam bence de f2fs den kaynaklı çünkü genelde uygulamalara girerken yapıyor bunu data f2fs olduğu için sonra system i de f2fs yaptım şimdi de ana ekranda donup yeniden başlatmaya başladı

Hocam bi de pil göstergesini söyler misiniz sizde oluyor mu bilmiyorum ama beyaz sayfalarda (örnek olarak ayarlar) pil göstergesi ve yanındaki şeyler gözükmüyor

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Keşke eu rom içinde gelse :D
Eu rom için geçen sene sormuştum ben . Çok katı kuralları var geliştirici tayfanın, eu olmuş ama hala orta çağ kafası var :D Aldığım cevap şuydu : istek üzerine özellik getirmiyoruz !.

Hocam bence de f2fs den kaynaklı çünkü genelde uygulamalara girerken yapıyor bunu data f2fs olduğu için sonra system i de f2fs yaptım şimdi de ana ekranda donup yeniden başlatmaya başladı

Hocam bi de pil göstergesini söyler misiniz sizde oluyor mu bilmiyorum ama beyaz sayfalarda (örnek olarak ayarlar) pil göstergesi ve yanındaki şeyler gözükmüyor
Yanlış hatırlamıyorsam pil göstergesi eu romda da beyaz sayfalarda gözükmüyordu . Miui genel sıkıntısıysa bakılıyordur .

Systemi f2fs olarak ayarlayıp telefonu açabildğinize şükredin miui sistemi ext4 üzerine kurulu , ayrıca bir çoğu aosp kullanıcısı f2fs için geçiyor uygulama teklemeleri dosya sistem biçimlendirmesinden kaynaklanmaz işlemci düzenleyicisinin agresif çalışmasından kaynaklanır ki bu da kernelle ilgilidir . Sıkıntı da burada zaten , kernel bende kararlı çalışırken birkaç hocamda düzgün çalışmıyor.

Son düzenleme:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Resmi 5 plus içinde böyle birşeyler yapmak mümkünmü hocam yardımcı olurmusunuz

ozzgurs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
21
Kurdum ve denedim. Gerçekten rom arayışından vazgeçtim. Şimdiye kadar denediklerimin arasında en iyisi buydu. Ekran süresi olsun, ekstra özellikler olsun, stabil çalışma VS gerçekten mükemmel. Ayrıca wisenky kardeşim sana da kurulum zamanı ilgili yardımından dolayı teşekkür ederim

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Kurdum ve denedim. Gerçekten rom arayışından vazgeçtim. Şimdiye kadar denediklerimin arasında en iyisi buydu. Ekran süresi olsun, ekstra özellikler olsun, stabil çalışma VS gerçekten mükemmel. Ayrıca wisenky kardeşim sana da kurulum zamanı ilgili yardımından dolayı teşekkür ederim
Rica ederim hocam sağolun iyi günlerde kullanın :)

Üst Alt