- Adım
- erdal
- Cihazım
- redmi mido
- Konular
- 2
SA ELMDE 1 NOTE 4X VAR YAZILIM BOZULDU MUI YAZISINDA KALIYOR....BOOTLOADER KILITLI NASIL ROM YUKLUYECEGIM BU ALAETE
xiaomitool adlı programdan rom atmayı dener misiniz. Detaylı anlatım: Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom KurmaSA ELMDE 1 NOTE 4X VAR YAZILIM BOZULDU MUI YAZISINDA KALIYOR....BOOTLOADER KILITLI NASIL ROM YUKLUYECEGIM BU ALAETE
Rehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Fastboot Rom Yükleme AnlatımSA ELMDE 1 NOTE 4X VAR YAZILIM BOZULDU MUI YAZISINDA KALIYOR....BOOTLOADER KILITLI NASIL ROM YUKLUYECEGIM BU ALAETE
Bootloaderı kilitli ama bu yöntemle kurabilir miRehber - Xiaomi Redmi Not 4X (SD 625) Fastboot Rom Yükleme Anlatım
Buradan faydalanabilirsiniz...
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geç cevabı için kusura bakmayın tabiki gcamera sorunsuz çalışıyor rahatlıkla kullanabilirsiniz...Escobar hocam elinize sağlık. Bir tanıdığın telefona kuracağım bunu ama gcam sorunsuz çalışıyor mu? Benim telefondaki gcamli çekimlerden sonra o da istedi
miui candır bence hocam aosp rr vs. Denedim fakat miui gibisi yok1.5 senedir stock rom kullanıyordum..RR yükledim mükemmel akıcı ve şarj konusunda çok iyi.. ama kendimi organımı kaybetmişim gibi hissettim ne kadar bağlanmışım miui arayüzüne