Muhtemelen evet.
%90 ihtimalle MiUi a dönücem ama.
Skorpi hocamın dediklerine şimdi katılıyorum.
Mi cansa MiUi canan dır
o bi ara demişti MiUi sürümlerinde android 9 daki özellikleri koyduktan sonra sistem Android 7 olmuş 9 olmuş fark etmez diye. hakketten doğruymuş.
RESURRECTİON REMİX v7.0 By Escobar1945 Android 9 Pie olsa bile öyle çok çok ahım şahım bir fark yok.
Hatta bana göre eksiklerde var.
Zaten uzun uzun yazıcam. Söz verdiğim üzere hafta sonuna kadar kullanmaya çalışıcam Rom u.
Saygılar.
Çok değerli Sayın
halilgurbuz hocam, sakalım yokki, bizi dinleyen olsun....
zaten söylediklerime en başta kimse inanmıyor,daha sonradan hak verenler oluyor...gerçekten de MIUI Can'dır, Mi ise Canan..
Android sürümünün hiç bir önemi yok gerçektende, MIUI10 da hepsinden mevcut, ama bunu kimse anlamak istemiyor...
Max 2 de iken Android 7 ve MIUI10 kullanıyordum, şimdi ise Max 3 de Android 9 ve MIUI10 kullanıyorum, inanın ki hiç bir fark yok...
Gelelim RR konusuna...ben hala iddia ediyorum, AOSP Custom romlar içinde en iyi rom RR...AOSP sevenlerin rahatlıkla kullanabilecekleri bir rom....hele ki Sayın
Escobar1945 hocamın kendisinin derlediğ rom, diğer official roma göre, çok daha iyi, bunu RR severler daha iyi anlayabilirler....ancak ben bile artık çok yavan ve sade bulmaktayım RR yi....zaten Xiaomi var iken, MIUI dışında başka bir rom kullanmak bana göre çok mantıksız ama yine de kullananlara saygım sonsuz...
MIUI için çok renkli, yok şöyle, yok böyle diyenler olmasına rağmen, bana göre şu an en iyi sistem MIUI...
MIUI varken başkasını düşünme, alışınca, vazgeçemeyeceksin demişti Sayın
cantara hocam, o kadar haklı ki....
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk