havoc-os bu romu kesinlikle tavsiye ederim ayarlarını kurcalayıp öğrenmek bir hayli zaman alıyor çünkü çok fazla özelleştirme var. performanstan kastınız nedir bilmiyorum ama daha önce kullandığım miui romlardan artısı var eksisi yok özellikle bilgisayara bağlayıp hafıza kartına veya dahilki depoya bir dosya kopyaladığınızda hızı bariz fark ediyorsunuz yani dosya okuma ve yazma hızı çok iyi tüm pie romlar gibi bunu şöyle düşün miui romlar xp ise pie romlar windows10. şarjı ise benim kullanım şeklime göre sabah 7.30 gibi şarjdan alırım (tel batarya korumasına girdiği için %96 ya kadar şarj oluyor bununda düzeltme şekli var ancak ben çok önemsemediğim için uğraşmak istemedim) bazen sadece günlük konuşma biraz kurcalama birazda jewels star3 oynuyorum ozaman akşam 7.30 civarında şarjım %70-80 arası oluyor çok yoğun kullandığım günde 4-5 rom yükleyip yedekten açma yapığımda ki bu işlem baya bi şarj yiyor akşama %50 nin altına düştüğünü görmedim bu miuipro rom kullandığımdada böyle idi. firmware kurma işine hiç girme geçenlerde böyle bir hata yaptım telefon ilk defa karşılaştığım bir şekilde çöktü düzeltene kadar 3 günüm gitti.
Rom kurma işine gelince önce trwp kurup sonra orange fox 9 kuruyoruz ki sen bunları zaten yapmışındır sonra pie romu indirip kuruyoruz extra birşey yapmadım