- Adım
- Ramo
- Cihazım
- Redmi 5 plus
- Konular
- 12
Onun için değil bazı yerleri İngilizce ve videodaki eski versiyon kullanıp da geri miui 10 na dönen oldu mu diye soracaktım
Onun için değil bazı yerleri İngilizce ve videodaki eski versiyon kullanıp da geri miui 10 na dönen oldu mu diye soracaktım
Cihaz nedir hocamben 2-3 haftadır kullanıyorum ve bunungibi bir çok rom denedim hiç biri bunun kadar özelleştirilebilir değil ayrıca ingilizce olan bir kaç tane çıkar
Hocam daha önce android 9 yükleyip tekrar geri 8'e döndüğünüz oldumuredmi 5 plus
Peki geri dönüşte telefon da her hangi bir sorun varmıdaha önceleri pie rom denedim volte etkin olarak geldiği için tel açıldıktan sonra sorun oluyordu bu yüzden hep miuipro roma geri dönüyordum sonra bu sorunun sorun olmadığı tel açılınca ayarlar-ağ ve internet-mobil ağ-gelişmiş bölümüne girip geliştirilmiş 4g lte modunu kapatınca sorun düzeldi bir dahada geri dönmedim
Zaten orenge fox yüklü hocam sürüm fark edermibende hiç olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yalnız pie romları orange fox ile yüklemen gerek yüklemeden önce yedek al romu yükledikten sonra beğenmezsen yedekten geri yüklemen bir kaç dakikanı alır