Rehber 82K Direnç + İmei Kaydı Yapılmış Ruby Note 12 Pro 5g Cihazlarda NFC Aktif Etme

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
hocam anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın şimdi bende global hyperos 2 yüklü ama nfc çalışmıyor buna şimdi fake romdaki cust mu yüklemem gerek yoksa kullandığım romun cust dosyasını mı yeniden yüklemem gerek ki nfc çalışsın bir açıklarsanız sevinirim. teşekkürler. fake rom bende mevcut değil o yüzden paylaşılmasını istemiştim.

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
hocam anlamadığım için soruyorum kusura bakmayın şimdi bende global hyperos 2 yüklü ama nfc çalışmıyor buna şimdi fake romdaki cust mu yüklemem gerek yoksa kullandığım romun cust dosyasını mı yeniden yüklemem gerek ki nfc çalışsın bir açıklarsanız sevinirim. teşekkürler. fake rom bende mevcut değil o yüzden paylaşılmasını istemiştim.
fake romdan yedeklediğin cust.bin dosyasını yüklemen lazım mtk client ile, güncelleme yapabilmek için sp flash tool ile global yani fake rom olmayan fastboot rom dosyasındaki cust.bin'i sp flash tool ile geri yüklemen lazım. yani istediğin zaman istediğin cust dosyasını geri yükleyebilirsin. arasındaki terk fark yedek aldığın cust .bin uzantılı, fastboot romdaki cust .img uzantılı

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
arkadaşlar şu cust.bin yedeğini rica etsem biriniz uploud edip linkini atabilirmi bizde yükleyip nfc yi aktif edelim. fake rom yedeği olmadığı için yükleyemiyoruz. bu cust.bin dosyasında ne varki paylaşmak istemiyorsunuz.

eminguc19951

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
RN12 Pro 5G
Meslek
Serbest
Konular
13
arkadaşlar şu cust.bin yedeğini rica etsem biriniz uploud edip linkini atabilirmi bizde yükleyip nfc yi aktif edelim. fake rom yedeği olmadığı için yükleyemiyoruz. bu cust.bin dosyasında ne varki paylaşmak istemiyorsunuz.
2gb olan dosyayı upload mı edelim?

can34m

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yk
Cihazım
mi4
Konular
0
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu romla cozdum nfc olayını ruby

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
2gb olan dosyayı upload mı edelim?
hocam zahmet olmazsa rica etsem paylaşırmısın bu siteye yükleme yapabilirsin ücretsiz büyük boyutlu dosyaları yükleye biliyorsun.

can34m

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yk
Cihazım
mi4
Konular
0
yukledımya ustte ıste rom 5gb yakın rom dosyası

serkanege

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan EGE
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu romla cozdum nfc olayını ruby
hocam teşekkür ederim ama bootloader kilidi açık değil maalesef açık olsa zaten bişeye gerek kalmıcak kendim halledecem. diğer yöntemle cust.bin yedeği geri yüklemek niyetim ama fake rom yedeği olmadığı için cihazda global rom yüklü olduğu için arkadaşlardan rica ediyorum.

Üst Alt