İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

whymylittle

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yücel
Cihazım
mi6
Konular
0
Telefon gece çekimleri çok iyi oldu yalnız arka kamera portre modumdahaiyi olabilirdi ön kamera krndini aştı rehberi hazırlayanlara teşekkür ederim
[doublepost=1527962718,1527962499][/doublepost]
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

dream_m4

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ramazan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
0
AR çıkarmaları kullanan varmı, müthiş bir özellik bence çok eğlenceli resimler videolar cekilebiliyor
Hocam bu ar çıkartmaları özelliği google kameranın hangi sürümünde var? Bende yüklü olanda öyle bir bölüm yok.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam bu ar çıkartmaları özelliği google kameranın hangi sürümünde var? Bende yüklü olanda öyle bir bölüm yok.

Benim konuya eklediğim son versiyonda var hocam. Belki kullandığıniz Romla alakali bir durum olabilir.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaşlar selam. İlk konuda güncelleme yapılsa iyi olucak tüm sayfaları okumak çok zor oluyor. Benim sorunum global beta kullanıyorum gcam kurmak istiyorum. Api2 açmam için root yapmam gerekiyor. Bunun için de twrp gerekiyor. Şimdi sorum şu hangi twrp yi yüklersem global beta rom yükleme sonucu twrp kaybolmaz? Twrp linki verirseniz sevinirim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Arkadaşlar selam. İlk konuda güncelleme yapılsa iyi olucak tüm sayfaları okumak çok zor oluyor. Benim sorunum global beta kullanıyorum gcam kurmak istiyorum. Api2 açmam için root yapmam gerekiyor. Bunun için de twrp gerekiyor. Şimdi sorum şu hangi twrp yi yüklersem global beta rom yükleme sonucu twrp kaybolmaz? Twrp linki verirseniz sevinirim.

Twrp 3.2.1-1 de sorun yaşamadım Ben 8.4.19 Global Beta da.

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Twrp 3.2.1-1 de sorun yaşamadım Ben 8.4.19 Global Beta da.
Resmi twrp 3.2.1-1 global stabil denedim twrp stock recovery döndü. Acaba global stabil olduğu için mi? Ayrıca yüklerken twrp den format data mı yaptınız yoksa 4wipe mı?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Resmi twrp 3.2.1-1 global stabil denedim twrp stock recovery döndü. Acaba stabil olduğu için mi? Ayrıca yüklerken twrp den format data mı yaptınız yoksa 4wipe mı?

Hocam Şimdi şöyle. Sakın 4 wipe, Format data falan yapmayın acilmaz sistem. Önce 3.2.1-1 Twrp kurdurun, sonra Twrp den Çıkmadan Magisk Root u flashlayin Cihaza. Twrp bu sekilde kalıcı oluyor.

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Konu Dışı /
Ben epic rom kurdum telefona acemilik ve bilgisizlik dahilinde twrp de yapılan işlemler root sanıyordum ama öyle değişmiş. Şuan twrpden başlatıp hiç bişeye dokanmadan install menüsünden magiski kursam tüm telefonumun sistemi ve kişisel dosyalarıma bişey olur mu ya da root işlemi başarılı bi. Şekilde tamamlanır mı

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Konu Dışı /
Ben epic rom kurdum telefona acemilik ve bilgisizlik dahilinde twrp de yapılan işlemler root sanıyordum ama öyle değişmiş. Şuan twrpden başlatıp hiç bişeye dokanmadan install menüsünden magiski kursam tüm telefonumun sistemi ve kişisel dosyalarıma bişey olur mu ya da root işlemi başarılı bi. Şekilde tamamlanır mı

Normal şartlarda sorunsuz gerçekleşir Magisk Root kurma işlemi hocam, sonrasinda sistemi baslatinca cihaz sorunsuz açılır. Fakat yinede yedeklerinizi almanizi tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz, siz tedbirinizi alın da.

Cihaz Mi logosunda kalirsa Root sonrası, Power tuşu ile cihazi kapatip acin. Normal şartlarda sorunsuz açılması lazım.

gorkem03

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
görkem
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
15
Normal şartlarda sorunsuz gerçekleşir Magisk Root kurma işlemi hocam, sonrasinda sistemi baslatinca cihaz sorunsuz açılır. Fakat yinede yedeklerinizi almanizi tavsiye ederim. Ne olur ne olmaz, siz tedbirinizi alın da.

Cihaz Mi logosunda kalirsa Root sonrası, Power tuşu ile cihazi kapatip acin. Normal şartlarda sorunsuz açılması lazım.
Twrp den mi yedek alıyım

Üst Alt