İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Bu nedir arkadaşlar mi6 tüketicilere resmen sıfırdan kamera üretimi yaptırmış sanki..
Mi6 satın alma aşamasında biraz araştırayım dedim..Sayfalarca kamera ayarları ,iyi kötü yazıları ..tırstım valla..Sonuçta net değil ..bazısı Google camera ile çözdüm der,bazısı karanlık çekiyo der..
Doğru olan nedir ? Şu anda mi6 satın alsam ,pişmanlık yaşayıp bir 6 ayda buralarda yazarmıyım? Yoksa sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim?
Ben gcamden oldukça memnunum. Karanlık çekiyor diyenler camera2api de ya da gcam apksında sorun var herhalde.

Ayrıca öyle exp ayarında da gerek olmuyor. Hatta bsgnin yayınladığı son apkda bu ayarların hiçbiri yok. Yine de güzel çekiyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dreambx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi box
Meslek
öğretmen
Konular
0
Ben gcamden oldukça memnunum. Karanlık çekiyor diyenler camera2api de ya da gcam apksında sorun var herhalde.

Ayrıca öyle exp ayarında da gerek olmuyor. Hatta bsgnin yayınladığı son apkda bu ayarların hiçbiri yok. Yine de güzel çekiyor.

Ben gidip bu chazı kvk garantili satın alsam ..Kameranın problemsiz olması için bir çok uygulama filan mı indiricem? yoksa güncellemelerle cihaz kendine gelecek mi? Sıkıntı yaşamam değil mi? En uygun alabileceğim yer? Garantili tabi..

SessizFirtina

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sero
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
7
Ben gidip bu chazı kvk garantili satın alsam ..Kameranın problemsiz olması için bir çok uygulama filan mı indiricem? yoksa güncellemelerle cihaz kendine gelecek mi? Sıkıntı yaşamam değil mi? En uygun alabileceğim yer? Garantili tabi..

Ne zamandır kamera için güncelleme bekliyoruz. Ama hala birşey olduğu yok.
[doublepost=1526555008,1526554911][/doublepost]
Hocam Increase Exp To 2 olan Auto Correction Kısmını; Off yaparsanız Pozlama kısa sürer. Fakat Daha Fazla Noise oluşumu gözlenir. İhtiyaç halinde; bu ayarı Off yaparak kullanıyorum bende.

Yavaş çekimde takılma oluyor. Çözümü var mı acaba?

Dreambx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi box
Meslek
öğretmen
Konular
0
Teşekkürler..Ben kaçar..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Ne zamandır kamera için güncelleme bekliyoruz. Ama hala birşey olduğu yok.
[doublepost=1526555008,1526554911][/doublepost]

Yavaş çekimde takılma oluyor. Çözümü var mı acaba?

Slow Mo Videoyu diyorsaniz hiç kullanmadim hocam ben. Video Çekimini de birkaç kez yaptım, o da Stock Kamera yazılımı ile.
[doublepost=1526564875][/doublepost]

Auto Correction Ayarı Son Bsg yazılımında da var, fakat Kalite ayari diye geçiyor. Yoksa Bsg nin bu ayarı tamamen kaldırdığı gibi yok.

Ayrica Bsg nin Son yazılımında halen Hdr ayarı olmadığı için, Gece çekimlerinde daha fazla Noise olusumu var (Hdr Low ayarinda gibi). Fakat Hdr Low şeklinde işlediği içinde, Gündüz Gölge kısımlardaki Kontrast farki daha az, bu yüzden daha iyi görünüyor Iyi Işık altında.
[doublepost=1526564967][/doublepost]
Bu nedir arkadaşlar mi6 tüketicilere resmen sıfırdan kamera üretimi yaptırmış sanki..
Mi6 satın alma aşamasında biraz araştırayım dedim..Sayfalarca kamera ayarları ,iyi kötü yazıları ..tırstım valla..Sonuçta net değil ..bazısı Google camera ile çözdüm der,bazısı karanlık çekiyo der..
Doğru olan nedir ? Şu anda mi6 satın alsam ,pişmanlık yaşayıp bir 6 ayda buralarda yazarmıyım? Yoksa sağlıklı bir şekilde kullanabilir miyim?

Hala 1500 lira civarina alabilirseniz, bu fiyata daha iyisi yok. Biz ciktiginda 2000 lira civarina aldik, o zaman içinde o fiyata daha iyisi yoktu.

Bu Google Camera işleri ile Cihazin Fotoğraf performansi çağ atlıyor orası ayrı konu.

Dreambx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi box
Meslek
öğretmen
Konular
0
Kamera hala sıkıntılı o zaman ..Google camera da olayı çözemedi..Doğru mu anladım?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Kamera hala sıkıntılı o zaman ..Google camera da olayı çözemedi..Doğru mu anladım?

Google Camera çözdü Fotoğraf işini hocam. Çözmedigini nereden çıkarttınız? Video işini kastederseniz, o çözülmesi işte.

Dreambx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi box
Meslek
öğretmen
Konular
0
Google Camera çözdü Fotoğraf işini hocam. Çözmedigini nereden çıkarttınız? Video işini kastederseniz, o çözülmesi işte.
Video da güncelleme mi bekleniyor? Ne gibi problem var?

Beni asıl endişelendiren gece çekimi problem demişlerdi?pixel pixel filan..

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Video da güncelleme mi bekleniyor? Ne gibi problem var?

Beni asıl endişelendiren gece çekimi problem demişlerdi?pixel pixel filan..

Hocam Ois Çok iyi çalışmıyor Video çekiminde, bence ana sorun o.

Global Stabil romda cihaz Stock haldeykende Düşük ışık performansi artti deniliyor, ben Beta rom kullandığım için Beta romda da düzeltildigini söyleyebilirim.

Pixel Pixel gibi bir durum yoktu zaten hocam. Siz Google Camera işine girerseniz zaten memnun kalırsınız. Girmezseniz bile artık memnun edeceğini düşünüyorum yani, fiyatı da göz önüne alirsaniz.

Dreambx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ibrahim
Cihazım
mi box
Meslek
öğretmen
Konular
0
Teşekkürler..Özet olarak önceki sıkıntılar önemli ölçüde giderilmiş.. 6gb ram 64gb rom mi6 araştırılmaya başlanmıştır.. Huawei p20 lite dan ,sony xperia xz1 den şimdilik vazgeçilmiştir..fiatı uygun ve garantisi kvk olan ürün aranıyor..

Üst Alt