İpucu 8.4.19 Global Beta İçin Google Camera

karanliknotalar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mi 9 Pro 5G
Konular
2
Evet ama nesne cihaza çok yakın olmalı yoksa arkayı bulanıklaştırmıyor stock kamera gibi,. Belki ortam ışığından kaynaklı bilmiyorum ama uzak mesafede stock kamera ile porte resmi çekebiliyorken aynı mesafede google kamera ile portre çekemiyorum; Nesne çok yakın olursa çekebiliyorum, sıkıntı orda yoksa elbetteki çalışıyor.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaşlar oreo ya geçip önce magisk sonra google kamerayı yükledim. Ön kamera fixini de flaşladım kamera çalışıyor sanal flaş var.fün birkaç resim çektim hem stok hem google kamera ile yalnız siteye resim yükleyemiyorum magisk yükledikten sonra.dosya yükle ye basınca reemi yakala,ses kaydedici,eylemi tamamla seçeneklerü çıkıyor.önceden galeri ve dosya yöneticisi seçenekleri vardı şimdi onşar yok ve hangi seçeneği seçersem seçeyim android sistem durduruldu hatası aldığım için maalesef resim yükleyemiyorum. Kamera ayarlarında developer ayarları var.orda ayar yapan oldu mu? buraoca2 hocam sen kurcalamışsındır orayı :)?

Serhat c

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Gm5 plus
Konular
1
google kamera yı global roma mı kuruyoruz.yoksa root ya da başka bir işlem gerekiyormu?

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Evet ama nesne cihaza çok yakın olmalı yoksa arkayı bulanıklaştırmıyor stock kamera gibi,. Belki ortam ışığından kaynaklı bilmiyorum ama uzak mesafede stock kamera ile porte resmi çekebiliyorken aynı mesafede google kamera ile portre çekemiyorum; Nesne çok yakın olursa çekebiliyorum, sıkıntı orda yoksa elbetteki çalışıyor.
Şimdi bu portre modu olduğu için eğer uygun koşullarda sülüet görmezse çalışmıyor aslında öyle olması lazım mı kamerada da söylüyor mesela 2bucuk metre diyor ama o kadar uzaklastiginda evet dediğiniz gibi bir bulanıklık oluyor ama bozuk bir şekilde, gcam bunu yapmıyor bozuk olacağına temiz olsun diye ;) çünkü portre dediğimiz şey yakından çekilen kişi fotoğrafları

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
google kamera yı global roma mı kuruyoruz.yoksa root ya da başka bir işlem gerekiyormu?
Rom farketmez ben hepsine kurabildim , root evet gerekli

karanliknotalar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AHMET
Cihazım
Mi 9 Pro 5G
Konular
2
Şimdi bu portre modu olduğu için eğer uygun koşullarda sülüet görmezse çalışmıyor aslında öyle olması lazım mı kamerada da söylüyor mesela 2bucuk metre diyor ama o kadar uzaklastiginda evet dediğiniz gibi bir bulanıklık oluyor ama bozuk bir şekilde, gcam bunu yapmıyor bozuk olacağına temiz olsun diye ;) çünkü portre dediğimiz şey yakından çekilen kişi fotoğrafları

Söylediğinizde haklısınız aksini söylemiyorum; ama uçuk mesafelerden de bahsetmiyorum 30 ile 45 cm uzaklıktaki bir nesneye 2 kameradan portre modu çekip gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunu. Ayrıca portre modu yakından çekilen kişi dersek buda yanlış olur fikrimce bu bir nesne de olabilir sonuçta.

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Söylediğinizde haklısınız aksini söylemiyorum; ama uçuk mesafelerden de bahsetmiyorum 30 ile 45 cm uzaklıktaki bir nesneye 2 kameradan portre modu çekip gözlemlerime dayanarak söylüyorum bunu. Ayrıca portre modu yakından çekilen kişi dersek buda yanlış olur fikrimce bu bir nesne de olabilir sonuçta.
Aslinda haklisiniz ama su makale bize Güzel bilgiler veriyor
Genelde insan yuzu icin kullanilan sozcuktur

Sent from my MI 6 using Tapatalk

ufukileri

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ufuk
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
3
Zaten şöyle birşey insan yüzü görmeden portre çekmiyor gcam

Üst Alt