Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
Telefonunuza gelen stock güncellemeleri alamazsınız. Miui geliştiricileri bu sistem üzerinde geliştirme yapıp yeni sürüme göre portlama yaparlar mı bilemem, yapacaklarını da zannetmem. Miui 10 kullanıyoruz zaten, bu da birçok güncel özelliği beraberinde getiriyor.
Ama dilerseniz miui 10u bu konuda verdiğim yöntemle yükleyebilir, daha sonra güncelleme geldiğinde veya sıkıldığınızda stock romu tekrar flaşlayıp kullanmaya ve güncelleme almaya devam edebilirsiniz.
Ekran yansıtmayı denemedim. Bildiğim kadarıyla bu romda yok.
teşekkür ederim cevabınıziçin

paradoks16

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
erkan
Cihazım
a1
Konular
10
acaba anlatımda bahsettiğiniz c sürücüsüne atılacak olan rom dosyası linkten indirilen zipli dosya içindeki hangi dosya yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:

mnsr88

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mansur
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Sıfırdan temiz kurulum yapın hocam, ayrıca rom dosyasını tekrar indirin. Bazen zip ve rar dosyaları sistemdeki bazı uygulamalardan dolayı değişikliğe uğrayabiliyor.
Tamamdır hocam userdata.img yi flaslarken twrp kısmında system i de secmisim oyuzden açılmadı büyük ihtimal tekrar rom kurulumu yaptım

HanVincenzo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
S7 Edge
Konular
41
Arkadaslar suan romun bilinen sorunlari neler ? birde redmi 5 plus veya 5x kadar seri calisiyor mu

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Arkadaslar suan romun bilinen sorunlari neler ? birde redmi 5 plus veya 5x kadar seri calisiyor mu
Güncel sürümde bilinen sorun yok. Konuya eklendi zaten. Rom gayet stabil çalışıyor, performans, batarya vs. stock rom ile tamamen aynı.

yas86

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yas
Cihazım
Mi a1
Konular
0
Hocam öncelikle anlatım için emeğinize sağlık.
Bende Miui 10 yüklemek isitiyorum ama kafamde deli sorular var.
Örneğin;
1-Bu işleme başlamadan önce nasıl yedek alacağım. Youtube da baktığım kadarıyla root atmadan twrp den backup alınmıyor. Cihazım rootlu değil 8.1 sürümü. Backup alma işini nasıl yapacağım. Bunu da anlatabilir misiniz?
2-Oldu ki Miui 10 u yükledim sonra eskisi gini Android 8.1 i tekrar nasıl kurabilirim. Bu konuda bana nasıl yardım edebilirsiniz. Yani rom u nerden bulabilir ve nasıl yüklerim.
3-Son olarak eklediğiniz video güzel olmuş ama eksikler var. Tam yükleme nasıl yapılır yeni gelen güncelleme nasıl yüklenir bunu da video çekerek anlatabilir misiniz?
4-Bi de cihazı ma Miui yüklemeğe değer mi?
Şimdiden teşekkürler.

Yucowan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yücel
Cihazım
Mia1
Konular
0
Mrb arkadaşlar. Miui son güncellemeyi yükledim lakin çok geç şarj oluyor ve biraz çabuk bitiyor. Başka bi proplemi yok şimdilik. Bi çözümü varmidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Örneğin;
1-Bu işleme başlamadan önce nasıl yedek alacağım. Youtube da baktığım kadarıyla root atmadan twrp den backup alınmıyor. Cihazım rootlu değil 8.1 sürümü. Backup alma işini nasıl yapacağım. Bunu da anlatabilir misiniz?
2-Oldu ki Miui 10 u yükledim sonra eskisi gini Android 8.1 i tekrar nasıl kurabilirim. Bu konuda bana nasıl yardım edebilirsiniz. Yani rom u nerden bulabilir ve nasıl yüklerim.
3-Son olarak eklediğiniz video güzel olmuş ama eksikler var. Tam yükleme nasıl yapılır yeni gelen güncelleme nasıl yüklenir bunu da video çekerek anlatabilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler.
Ben sadece 4 e cevap vereyim. Gerçekten güzel ve değişik denemeye değer

Son düzenleme:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Örneğin;
Şimdiden teşekkürler.
1- full uygulama + veri yedeği için root şart. Çok zor bişey değil, forumdaki root konusunu inceleyin. Uğraşmak istemiyorsanız fotoğraf, video, rehber, gibi önemli şeyleri yedekleyin. Hafıza kartı veya google drive gibi bulut servislerine yedek alabilirsiniz.
2- Xiaomi tarafından güncel rom dosyası yayınlanıyor internet sitesinde. Bu dosyayı flaşlayarak sistemi komple orjinal hale getirebilirsiniz.
3- Videoyu güncellemeden önce çektim. Güncel sürümü yüklemek için tek yapmanız gereken güncel rom dosyasını kullanmak, onu da ekledim konuya zaten. Geri kalan işlemler aynıdır.
4- gerçekten değer. Yükleyin, memnun kalmazsanız orjinal romu tekrar yüklersiniz.

atakand

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
1
Ben romu yükledim çok memnunum ama gps aşırı yavaş çalışıyor bazen konumu bulamıyor bulduğunda da yanlış buluyor ne yapmalıyım? Google haritalar kullanıyorum

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
Ben romu yükledim çok memnunum ama gps aşırı yavaş çalışıyor bazen konumu bulamıyor bulduğunda da yanlış buluyor ne yapmalıyım? Google haritalar kullanıyorum
Benimde oyle temiz kurulum yapin bende yapicamda fırsat bulamadım.

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt