Hocam Telefon açıkken Adb devices komutu ile cihazı görüyor fakat adb reboot bootloader komutu ile fastboot moduna aldığımda fastboot devices komutunda cihazı görmüyor ayrıca MiFlash Programındada Cihaz Gözükmüyor bunlar hakkında ne yapabilirim bilgilendirirseniz sevinirim.
ROM iyi hoş guzelde telefon derin uykudayken bataryadan yiyor %31 deyken bıraktım sabah %24 de düşmüş bunu nasıl çözebilirim?
Hocam sen bana yardımcı olabilir misin? Mi A1 cihazına MIUI 10 yüklemek istiyorum bunun hakkında bilgi almak istiyorum nereden ulaşabilirim sana sosyal medya kullanıyor musun ?
kardeşim gcam yüklemede sorun yaşadım tweaks magisk da yok böyle kurunca da video açınca kamerayı durduruyor var mıdır bir çözüm
Stock roma çevirip tekrardan temiz kurulum yapacağım.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yukarıdaki dosyayı indirip driverları kurun.
Arka planda çalışan uygulamaları kontrol edin. Uyku sırasında wifi-4g-bluetooth gibi hizmetlerin açık kalması da batarya tüketir.
Konuya video anlatımı ekledim. Detaylı anlatım yazdım. Bütün adımları dikkatli takip ederek yapabilirsiniz rahatlıkla.
Güncel sürümü yüklediğinizde magisk modülü filan kurmanıza gerek yoktur direk apk ile çalışır. Video modunda Gcam hata veriyor. Henüz çözüm bulamadık. Stock kamerayı kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuya video anlatımı eklenmiştir arkadaşlar.
Beğendiyseniz beğenmeyi unutmayın.
Bence en mantıklısı temizden kurman çünkü buglar filan olabiliyorHocam emeğiniz için teşekkürler. Hali hazırda Liquid remix kullanıyorum.Recovery yüklü. Bu romu kurmam için vipe data yapıp kursam sıkıntı yaratır mı ? Yoksa temiz den 8.1 yükleyip mi üzerine kurayım ?
Temiz kurulum yapmanız gerekiyor.Hocam emeğiniz için teşekkürler. Hali hazırda Liquid remix kullanıyorum.Recovery yüklü. Bu romu kurmam için vipe data yapıp kursam sıkıntı yaratır mı ? Yoksa temiz den 8.1 yükleyip mi üzerine kurayım ?
bende yeniden flashladım ama hala yükleme ekranında telefon bi türlü açılmıyor yaklaşık 25 dakika oldu açılmadı ne yapmalıyım bilgisi olan varmı bi yardımcı olurmusunuzevet flashladım birdaha flaslıyayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tekrardan userdata.img yi flash ladım sorun çözüldü teşekkür ederim
Sıfırdan temiz kurulum yapın hocam, ayrıca rom dosyasını tekrar indirin. Bazen zip ve rar dosyaları sistemdeki bazı uygulamalardan dolayı değişikliğe uğrayabiliyor.bende yeniden flashladım ama hala yükleme ekranında telefon bi türlü açılmıyor yaklaşık 25 dakika oldu açılmadı ne yapmalıyım bilgisi olan varmı bi yardımcı olurmusunuz
Telefonunuza gelen stock güncellemeleri alamazsınız. Miui geliştiricileri bu sistem üzerinde geliştirme yapıp yeni sürüme göre portlama yaparlar mı bilemem, yapacaklarını da zannetmem. Miui 10 kullanıyoruz zaten, bu da birçok güncel özelliği beraberinde getiriyor.Acaba bu romu yükledikten sonra telefon güncelleme almaya devam edecekmi yani android 9 güncellemesini alabilecek miyiz? Bir de ekran yansıtma çalışıyor mu?