Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dayle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi A1
Konular
3
Arkadaşlar romu çökerttiğim için romu tekrar flashladım. Açılış ekranın güvenlik için mi hesap şifresini ve wifi şifresini sordu wifi şifresini giriş ekranın klavye ortaya çıkmadığı için telefonu bekliyorum.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Halen bekliyorum...
Arkadaşımız gereken cevabı verdiği için extra bişey yapmaya gerek duymadım:
Tamamdır romu başarılı şekilde kurdum ilk izlenimlerimi yazayım. Uzun pozlamayı 32 sn yapsanız bile 1/8 çekiyor. Flash ı kapatırsanız veya hdr ı açarsanız çekim hatası alırsınız. Parmak izi stock roma göre normal çalışıyor. Yüz tanıma stock roma göre iyi.

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Stock kamerada 1/15 üstü olmuyor. google kamerada oluyor ama neyse zaten çok değil.
Tamamdır romu başarılı şekilde kurdum ilk izlenimlerimi yazayım. Uzun pozlamayı 32 sn yapsanız bile 1/8 çekiyor. Flash ı kapatırsanız veya hdr ı açarsanız çekim hatası alırsınız. Parmak izi stock roma göre normal çalışıyor. Yüz tanıma stock roma göre iyi.

0rhantan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Orhan
Cihazım
Mi A1
Konular
0
Bu rom'u dediginiz gibi yükledim ancak kamera ile flashsız fotograf cekerken hata veriyor.

serkanlale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
..
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Hocam ben bu işlerden hiç anlamıyorum dediklerinizi uygulamayamadım. Acemiyim diyebiliriz bu konu hakkında detaylı bir video çeker misiniz sizden ricam? veya bana özel olarak yardımcı olabilir misiniz?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam ben bu işlerden hiç anlamıyorum dediklerinizi uygulamayamadım. Acemiyim diyebiliriz bu konu hakkında detaylı bir video çeker misiniz sizden ricam? veya bana özel olarak yardımcı olabilir misiniz?
Video çekecek ekipmanım yok hocam. Takıldığınız noktaları yazın yardımcı olayım size.

serkanlale

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
..
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
0
Hocam hiç bir şey anlamadım açıkçası sen bana sıra sıra anlayacağım şekilde anlatır mısın verdiğiniz programların bile ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını vs hiç bir bilgim yok siz sıra sıra anlayacağım şekilde anlatırsınız çok sevinirim

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam hiç bir şey anlamadım açıkçası sen bana sıra sıra anlayacağım şekilde anlatır mısın verdiğiniz programların bile ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını vs hiç bir bilgim yok siz sıra sıra anlayacağım şekilde anlatırsınız çok sevinirim
Ben bu işlerden hiç anlamıyorum diyen birisine bir şeyi adım adım anlatmakla maalesef bu işler hiç olmuyor, o nedenle siz bence forumda her şeyi adım adım okuyun ve kendinizi bilgilendirin sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt