Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
yarenersonmez hocam gecen 7 saat ekran suresi aldim ama hala gece filan telefon uykuda iken %2 %3 eksik sarji oluyor kesin bir cozum var mı acaba

MIA1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
yarenersonmez hocam gecen 7 saat ekran suresi aldim ama hala gece filan telefon uykuda iken %2 %3 eksik sarji oluyor kesin bir cozum var mı acaba

O kadar da olsun artık. Elinizdeki aygıt hesap makinesi değil ki. Sonuçta şebekeye bağlı kalıyor, arka planda birçok servis çalışıyor (alarm, saat, hava durumu, mobil veri, wifi, sms servisi, kilit ekranı hizmeti, oturum açma servisi, androidin kendisi vs..) ve bu servisler de az da olsa batarya tüketimi yaparlar. Tamamen sıfırlamak için telefonu komple kapatmak lazım.

mertino

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Göleci
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
24
O kadar da olsun artık. Elinizdeki aygıt hesap makinesi değil ki. Sonuçta şebekeye bağlı kalıyor, arka planda birçok servis çalışıyor (alarm, saat, hava durumu, mobil veri, wifi, sms servisi, kilit ekranı hizmeti, oturum açma servisi, androidin kendisi vs..) ve bu servisler de az da olsa batarya tüketimi yaparlar. Tamamen sıfırlamak için telefonu komple kapatmak lazım.
Tamamdir ben biraz fazla takıntı haline geitrdim galiba

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Tamamdir ben biraz fazla takıntı haline geitrdim galiba

Ben mi a1den g6 geçtim. 4 saat ekran süresi bulmuyor. Ve aşırı yavaş. Gece bazen %10 gidiyor.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
android versiyonu sürekli 7.1.2 de mi kalacak yapmam gereken bir şey var mıdır?
cihazım 64 GB ama hafıza 16 GB da kaldı yardım lütfennnn!!!......
her şey için teşekkürler bu arada..

Son düzenleme:

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
yarenersonmez foruma ve biz değerli dostlarınıza, katmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. Stock rom kullanıyorum halen. Pie güncellemesini merak ediyorum. Onun da tadına baktıktan sonra, bu rom da karar kılacağımı biliyorum. Bu miui sürümün de merak ettiğim birşey var hocam. Ekranı sola kaydırarak, program arası geçişler var mı? Tekrar başarı ve forum adına hizmetleriniz için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Ben mi a1den g6 geçtim. 4 saat ekran süresi bulmuyor. Ve aşırı yavaş. Gece bazen %10 gidiyor.
LG pişmanlıktır hocam :) Elimde çöp vaziyette 5 tane LG telefon var.
android versiyonu sürekli 7.1.2 de mi kalacak yapmam gereken bir şey var mıdır?
cihazım 64 GB ama hafıza 16 GB da kaldı yardım lütfennnn!!!......
her şey için teşekkürler bu arada..
Android versiyonu şuan için 7.1.2 romun stabil çalışması için Noguat üzerinde portlama yapıldı. İleride geliştirici ekip tarafından üst sürümlerin portlanması durumunda sürüm güncellemesi olabilir.
Hafıza sorunu için userdata.img dosyasını tekrar flaşlayın. İşe yaramazsa wipe menüsünden "format data" işlemini yapın.
yarenersonmez foruma ve biz değerli dostlarınıza, katmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam. Stock rom kullanıyorum halen. Pie güncellemesini merak ediyorum. Onun da tadına baktıktan sonra, bu rom da karar kılacağımı biliyorum. Bu miui sürümün de merak ettiğim birşey var hocam. Ekranı sola kaydırarak, program arası geçişler var mı? Tekrar başarı ve forum adına hizmetleriniz için teşekkür eder, iyi geceler dilerim.
Tam ekran hareketleri build.prop dosyasına eklenen bir komutla aktif hale getiriliyor hocam. Ama Mi a1 ekran boyutları 18:9 olmadığı bazı durumlarda ekran kaymaları gibi sorunlar olduğu için kullanışlı olmuyor. Kamera uygulamasında kamera butonu sağa sola kayıyor mesela.
Bahsettiğiniz geçişler şu şekildeyse eğer:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Android versiyonu şuan için 7.1.2 romun stabil çalışması için Noguat üzerinde portlama yapıldı. İleride geliştirici ekip tarafından üst sürümlerin portlanması durumunda sürüm güncellemesi olabilir.
Hafıza sorunu için userdata.img dosyasını tekrar flaşlayın. İşe yaramazsa wipe menüsünden "format data" işlemini yapın.

teşekkür ederimm format.data yapınca düzeldi. çok teşekkür ederimm

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Lgnın su geçirmeme özelliğine kandım. Mi A1 elime aldığım su konusunda en hassas telefonlardan. İşlemci şu bu olarak kıyasladım. Ama Herşey kağıt üstünde kaldı. Yazılım çok önemli.
LG daha g6ya 8.0 bile düzgün vermedi.

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Dün akşam son güncellemeyi yaptım, şarj ettim. Sabahbaktımki hala 100 de. Demekki iyileştirme başarılı
8.10.25 i mi kurdun. Kurulum yine aynı şekil mi yapılıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı hocam ama güncellemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Değişen bişey de olmuyor, dosyalarınız ve uygulamalarınız silinmiyor.
Performans konusunda da ciddi geliştirmeler yapıldı.
8.10.25 güncellemesini Ota üzerinden yapsak sorun olur mu ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt