merhaba hocam ellerinize emeğinize sağlık fakat takıldığım nokta ilk rom dosyasını indirip kurdum sorunsuz güncelleme alanındaki linteki rom sanki daha eski bir sürüm gibime geldi benmi yanlış anladım acaba onuda kurmak gerekiyormu üstüne tekrar. ilk kurduğum Epic_Miui10_8.9.20-_MiA1-AROMA güncelleme linkide Epic_Miui10_8.9.13_MiA1 yardımcı olursanız sevinirim
Güncelleme olarak belirttiğim kısımların başlığında sürümleri yazdım zaten. Konuyu ilk açtığımda 8.7.12 versiyonu vardı. Bu sürümde bildirim sorunu, wifi sorunu, gibi kernel problemleri olduğu için 8.9.13 sürümü yayınlandı ve konu altında güncelleme başlığı olarak ekledim. Daha sonra 8.9.20 aroma güncellemesi gelince onu da en alta ekledim. Gördüğünüz gibi başlıklar bu şekildedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Eski sürümleri (8.7.12 gibi) kullanan arkadaşlar için güncelleme kısmını kaldırmadım. Sadece daralttım. Üstteki link için de açıklama olarak belirttim zaten hemen altına
güncel sürüm eklendi diye:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunları yeni kurulum yapacak arkadaşlar link konusununda karışıklık yaşamasın diye anlatıyorum.
Şöyle özetleyeyim kısaca: 8.9.20-Aroma versiyonu güncel ve en stabil çalışan sürümdür. İlk defa yükleme yapacaksanız kurulum aşamasındaki yönergeleri takip ediniz. Güncelleme yapacaksanız güncel versiyonu twrp üzerinden flaşlayınız.