Duyuru 6. Geleneksel MIUI Türkiye Fan Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bedak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
mi 6 Ceramic Ed
Konular
0
Sanırım bir şeyi çok isteyince olmuyormuş. Dün Kocaeli den gelip nereye park edeceğim diye düşünürken bugün babamın ayağı ne olacak diye düşünüyorum.

Babamın ayağının üstünden araba geçmiş az önce acile gittik apar topar. Aslında ciddi bir şey olmasa da 2 günde bir yapılacak pansuman vs arabayı ve beni bağlıyor.

Herhangi bir organizasyonda geleceğim deyip son anda vazgeçmeyi sevmeyen biri olarak hepinizden çok özür dilerim.

Belki başka organizasyonlarda görüşürüz. Benim yerime de eğlenin!

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Saygı değer MIUI Türkiye ailesi cumartesi günü yapılacak güzel organizasyonda bulunmayı can gönülden katılmayı ve özelikle sevgili hocam abim skorpi ottoman hocam koçara hocam ve cantara hocamı görmek ve yakından tanışmayı çok istiyordum lakin bu senede nasip olmayacak iş nedeniyle katılamıyacağmı ve cantara hocamsan da listeden ismini kaldırmasını rica ediyorum başka arkadaşların haklarına girmemek adına

Gerçekten üzüldüm hocam, keşke ayarlayabilseydiniz :(

yanlız anlamadığım,

fish restauranta rakı - balık ikram etmek çok daha makbule geçecekken niye peynirli sigara böreği, sütlaç vb. ikram ediliyor.

ama yine de geliyorum.

Balık mevsimi değil hocam ama mevsimi geldiğinde beraberce bir akşam yine gidelim :D

Sanırım bir şeyi çok isteyince olmuyormuş. Dün Kocaeli den gelip nereye park edeceğim diye düşünürken bugün babamın ayağı ne olacak diye düşünüyorum.

Babamın ayağının üstünden araba geçmiş az önce acile gittik apar topar. Aslında ciddi bir şey olmasa da 2 günde bir yapılacak pansuman vs arabayı ve beni bağlıyor.

Herhangi bir organizasyonda geleceğim deyip son anda vazgeçmeyi sevmeyen biri olarak hepinizden çok özür dilerim.

Belki başka organizasyonlarda görüşürüz. Benim yerime de eğlenin!

Çok geçmiş olsun hocam. Keşke gelebilseydiniz... Umarım babanız bir an önce sağlığına kavuşur.

bedak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bedirhan
Cihazım
mi 6 Ceramic Ed
Konular
0
Teşekkür ederim. Görünmez kaza. Boş yolda kaldırımda yürürken arkadan arabayla gelip ayağını ezmişler. Ezen adamın da yaşı var belli ki bir anlık dikkat dağınıklığı. Neyse ucuz atlattık. Olan bu organizasyona oldu.

Yerime de güzel vakit geçirin. Bir dahakine dahil olurum inş.

Saygılar, sevgiler..

eymevt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
İnanın hocam her şey nasip kısmet arkadaşın Trabzon gitmesi tek kalmam nedeniyle böyle oldu ne diyeyim inşallah rabbim Ömür verir iyse sene ye görüşürüz o güzel anları bizlerle paylaşmanız dileğiyle

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Sizleri ve forumdaki arkadaşlarımızı görmek, onlarla tanışmak ve hoş sohbetler için değer hocam :)
hocam giresunlu musunuz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resitugur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ugur
Cihazım
mi max 3
Konular
5

Balık mevsimi değil hocam ama mevsimi geldiğinde beraberce bir akşam yine gidelim :D
skorpi dede 'yi de alalım, haber etmezsem bi ton laf eder bana.

Çok geçmiş olsun hocam. Keşke gelebilseydiniz... Umarım babanız bir an önce sağlığına kavuşur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

skorpi dede'yi de alalım, haber etmezsem bi ton laf eder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt