- Adım
- mehmet ali
- Cihazım
- Redmi Note 11pr
- Meslek
- Emekli
- Konular
- 36
Kaldı bir gün heyacanım en üst seviyede
Saygı değer MIUI Türkiye ailesi cumartesi günü yapılacak güzel organizasyonda bulunmayı can gönülden katılmayı ve özelikle sevgili hocam abim skorpi ottoman hocam koçara hocam ve cantara hocamı görmek ve yakından tanışmayı çok istiyordum lakin bu senede nasip olmayacak iş nedeniyle katılamıyacağmı ve cantara hocamsan da listeden ismini kaldırmasını rica ediyorum başka arkadaşların haklarına girmemek adına
yanlız anlamadığım,
fish restauranta rakı - balık ikram etmek çok daha makbule geçecekken niye peynirli sigara böreği, sütlaç vb. ikram ediliyor.
ama yine de geliyorum.
Sanırım bir şeyi çok isteyince olmuyormuş. Dün Kocaeli den gelip nereye park edeceğim diye düşünürken bugün babamın ayağı ne olacak diye düşünüyorum.
Babamın ayağının üstünden araba geçmiş az önce acile gittik apar topar. Aslında ciddi bir şey olmasa da 2 günde bir yapılacak pansuman vs arabayı ve beni bağlıyor.
Herhangi bir organizasyonda geleceğim deyip son anda vazgeçmeyi sevmeyen biri olarak hepinizden çok özür dilerim.
Belki başka organizasyonlarda görüşürüz. Benim yerime de eğlenin!
hocam giresunlu musunuz?Sizleri ve forumdaki arkadaşlarımızı görmek, onlarla tanışmak ve hoş sohbetler için değer hocam![]()
Değilim hocam, iş durumuhocam giresunlu musunuz?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerçekten üzüldüm hocam, keşke ayarlayabilseydiniz
Balık mevsimi değil hocam ama mevsimi geldiğinde beraberce bir akşam yine gidelim
skorpi dede 'yi de alalım, haber etmezsem bi ton laf eder bana.
Çok geçmiş olsun hocam. Keşke gelebilseydiniz... Umarım babanız bir an önce sağlığına kavuşur.
Gerçekten üzüldüm hocam, keşke ayarlayabilseydiniz
Balık mevsimi değil hocam ama mevsimi geldiğinde beraberce bir akşam yine gidelim
Çok geçmiş olsun hocam. Keşke gelebilseydiniz... Umarım babanız bir an önce sağlığına kavuşur.
O vakit Türkiye limisinDeğilim hocam, iş durumu![]()