Yardım 5 s plus globeROM_v8_natrium_7.6.29

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
dun ıtıbarı ıle bu romu kurdum . romun ısı derecesı gayet hosuma gıttı fakat garıp gelen su oldu ıkı cekırdekmı calısıyor bıde hızları 2.19 ghz mi düşmüs romda onu anlayamadım cpz de farlı ayarlar kısmında farklı gösterıyor hangısı dogrudur
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba...
Mi 5s Plus almaya karar verdim. Sipariş vermeyi düşünüyorum. Ancak edindiğim bir bilgi beni tereddüde düşürdü. Mevcut satış portalı Delta ile çalışıyor. Ve edindiğim bilgiye göre Delta Mi 5s Plus için garanti sunmuyor. Zaten sitedeki hiçbir açıklamada da bu model için delta garantisi verildiği yazmıyor. Garanti firması kimdir, nedir emin olamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
ben garantısız aldım zaten garantı ne işe yarıyor ki .. lg g4 vardı ıkı defa anakart yaktıktan sonra ucuncude telefonu garantı dısı bıraktılar yok su gırmiş yok sıvı teması cart curt dıye.. 1 yıllık telefon nerdeyse perte cıktı
. 5 s plus. pıl ömru, ekran , kullanım olarak çok iyi ve çok hızlı ama .tek dez avantajı biraz kamera bakımından zayıf . demek degıl kı çok kötu kısyasladıgım s7 s6 g4 kameralarına göre bir tık düşük kalıyor .zaten dıger orta kısım telefonların kameralarına göre oldukça basarılı. hele gündüz ışık alan ortamdaki fotlar ve deteylar mükemmel

Son düzenleme:
Oyla:

MelihAtasorkun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail Melih
Cihazım
Tereddüt
Konular
1
,,,
ben garantısız aldım zaten garantı ne işe yarıyor ki .. lg g4 vardı ıkı defa anakart yaktıktan sonra ucuncude telefonu garantı dısı bıraktılar yok su gırmiş yok sıvı teması cart curt dıye.. 1 yıllık telefon nerdeyse perte cıktı
. 5 s plus. pıl ömru, ekran , kullanım olarak çok iyi ve çok hızlı ama .tek dez avantajı biraz kamera bakımından zayıf . demek degıl kı çok kötu kısyasladıgım s7 s6 g4 kameralarına göre bir tık düşük kalıyor .zaten dıger orta kısım telefonların kameralarına göre oldukça basarılı. hele gündüz ışık alan ortamdaki fotlar ve deteylar mükemmel
Cevabınız için teşekkür ederim.. İnşallah hatasız kazasız kullanım nasip olsun.. :)

Oyla:

zeki gönül

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
15
efe574 hocam o sürüm çin devoloper sürümü mü bide öyleyse türkçe dil varmi onda

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
foto ekledim zaten gördügü gibi türkçe herhangi sorun bug görmedim

Oyla:

_Ayhan_

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
MI 5S Plus
Meslek
ögrenci
Konular
6
Eu kullanıyorum bende multirom vs denedim ingilizce gözüme çok çarptı. Eu romda türkçe çeviri yapan arkadaşlar sağolsun düzeltiyorlar.

Oyla:

oguzxw

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s Plus
Meslek
Öğrenci - Web Tasarım - Grafik
Konular
0
Bu globe rom otadan güncelleme alıyor mu? bu romdan başka önericeginiz bir şey varmı eu rom mu bu rom mu daha iyidir sizce eu romla bu romun artısı nedir kusra bakmayın yeniyim pek bilmiyorum başınızı ağrıtıyorum :)

Oyla:
Üst Alt