Yardım 5 s plus globeROM_v8_natrium_7.6.29

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
dun ıtıbarı ıle bu romu kurdum . romun ısı derecesı gayet hosuma gıttı fakat garıp gelen su oldu ıkı cekırdekmı calısıyor bıde hızları 2.19 ghz mi düşmüs romda onu anlayamadım cpz de farlı ayarlar kısmında farklı gösterıyor hangısı dogrudur
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

omurozcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ömür özcan
Cihazım
xiomi 5s plu
Konular
0
Hayırlı olsun da bir arkadaş yok mu benim telefonu edl modda uluslar arası rom a geçirecek unlook olmuyor ne denediyesem .. Yada anlayan biri var mı ankarada götüreyim parasınıda vereyim.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayırlı olsun da bir arkadaş yok mu benim telefonu edl modda uluslar arası rom a geçirecek unlook olmuyor ne denediyesem .. Yada anlayan biri var mı ankarada götüreyim parasınıda vereyim.

Hocam aldığınız hataya ait bir ekran görüntüsü ekleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Bootlader Kilidi Açılırken tamamlanmıyor. Nasıl Düzeltebilirim?
Bootloader kilidi kaldırılırken cihazınızda
  • Geliştirici seçenekleri (Ayarlar/Telefon Hakkında/MIUI sürümü üzerine 7 defa tıklayarak açılabilir ve Ayarlar/Ek ayarlar altından ulaşılabilir) altından "Mi Kilit açma durumu" ayarı aktifleştirilmiş, aynı ayar altında yer alan hesap ve cihaz ekleme işlemi gerçekleştirilmiş olmalıdır. Eğer bu ayarlar doğru yapılmamış ise "current account is not bound to this device" uyarısı alırsınız. (Bazı durumlarda ise 72,48 veya 96 saat beklemeniz istenebilir. Bu durumda ise eski sürüm Mi Unlock aracı kullanabilirsiniz.)
  • Başvuru yaptığınız ve onaylanan Mi Hesabınızın, unlock yapacağınız cihazda kayıtlı olması gerekmektedir. Kaydın sorunsuz olduğunu teyit edebilmek için işlemlere başlamadan önce i.mi.com adresine girerek cihazınızın çevrim içi olup olmadığını kontrol edebilir ve "find device" seçeneği ile cihazınızın konumunu tespit edebilirsiniz.
  • İşlemleri yaparken kullanacağınız bilgisayarın 64 bit olmasını tavsiye ediyoruz.
Bazı MIUI sürümlerinde ise bootloader kilidi açılamamaktadır. Eğer cihazınızda "Mi Kilit açma durumu" ayarı bulunmuyorsan China Developer veya Global Beta roma geçerek kilit açmanız gerekmektedir.

Oyla:

siyahdus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mi note 4
Cihazım
mi note 4x
Konular
0
Xiaomi Redmi Note 4X Alacağım ama ısınma programı varmı ? saatler oyun oynayan birisiyim.

Edit:Lütfen büyük harflerle yazı yazmayın mesajınız tekrar düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Xiaomi Redmi Note 4X Alacağım ama ısınma programı varmı ? saatler oyun oynayan birisiyim.

Edit:Lütfen büyük harflerle yazı yazmayın mesajınız tekrar düzenlenmiştir.
cpu-z programını play store'den kurup cihazın sıcaklığına bakabilirsiniz. :)

Son düzenleme:
Oyla:

siyahdus

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mi note 4
Cihazım
mi note 4x
Konular
0
teşekkürler ederim cevap için 4x modeli Snapdragon oluyor ama piyasada hep eski modelleri var nasıl temin edilir

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
teşekkürler ederim cevap için 4x modeli Snapdragon oluyor ama piyasada hep eski modelleri var nasıl temin edilir
forumdaki alışveriş bölümüne göz atmadıysanız o bölüme göz atabilirsiniz.

Oyla:

efe574

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
omer
Cihazım
mi 5s plus
Konular
8
5s plus telefonum da 7.5.25 kullaniyordum once ısı dereceleri 38 civarlarinda oyunlarda 40 42 dereceye ulasiuordu . Sarjda ise 44 falandi .iki gun once . 7.6.29 olan romu kurdum 34 derecelerde oyunlarda ise nadiren 39 40 gordum . Sarjda ise 39 derece telefon .Gayet basarili buldum . Umarim bu guncelleme bu sekilde devam eder. Gayet stabil hic bug gormedim . Cok memnun kaldim

Oyla:
Üst Alt