Yardım 4g çekiyor ama bağlantı yok

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUImind 12.0.13
Telefon Modeli
X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Cihaz yurtdışı IMEI atıldı. Turkcell hattım ve kırsal sayılmayacak ilçe merkezine yakınım. 4g de sürekli bağlantı kopuyor. Uygulamalarda ya da oyunlarda internet rezalet derecede kötü olmamakla birlikte direk kopuyor. 3g ye alıp oyuna girdiğimde bağlantı daha iyi gibi ama çok yavaş. Şebeke sürekli 1 e düşüp yükseliyor tekrar tekrar 4gdeyken. Kardeşim Vodafone ve hiç sorun yaşamıyor o da aynı kişiden Rn9pro almıştı yurtdışı. Sorun cihazda mı operatörde mi sizce ? Denemediğim yöntem kalmadı. Simi de değiştirdim ama nafile. Yardımcı olcak kişiye cidden dua edicem ya da ücretini vericem çünkü aylardır resmen mobil interneti kullanamıyorum.

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
x3 nfc 6 gb modelin orjinal qcn si

Çok teşekkürler ancak dediğim gibi qcn dosyalarıyla ne yapacağımı bilmiyorum. 8/128 lik benim. Ne yapayım bu dosyaları telefoncuya mı göstereyim hocam ?

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
Çok teşekkürler ancak dediğim gibi qcn dosyalarıyla ne yapacağımı bilmiyorum. 8/128 lik benim. Ne yapayım bu dosyaları telefoncuya mı göstereyim hocam ?
eğer bir bilgisayar varsa videoda anlatılanları yaparsanız imei işi olur. inşallah 4g sorunuda düzelir ( yapmayı düşünürseniz gerekli programların linklerini de atarım)
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
Qcn düzelmeden düzelmez sizin sorununuz.
Uzaktan yardım yapacak içinde elinizde PC olması şart.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt