Yardım 4g çekiyor ama bağlantı yok

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUImind 12.0.13
Telefon Modeli
X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Cihaz yurtdışı IMEI atıldı. Turkcell hattım ve kırsal sayılmayacak ilçe merkezine yakınım. 4g de sürekli bağlantı kopuyor. Uygulamalarda ya da oyunlarda internet rezalet derecede kötü olmamakla birlikte direk kopuyor. 3g ye alıp oyuna girdiğimde bağlantı daha iyi gibi ama çok yavaş. Şebeke sürekli 1 e düşüp yükseliyor tekrar tekrar 4gdeyken. Kardeşim Vodafone ve hiç sorun yaşamıyor o da aynı kişiden Rn9pro almıştı yurtdışı. Sorun cihazda mı operatörde mi sizce ? Denemediğim yöntem kalmadı. Simi de değiştirdim ama nafile. Yardımcı olcak kişiye cidden dua edicem ya da ücretini vericem çünkü aylardır resmen mobil interneti kullanamıyorum.

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Aylardır bu sorunu yaşıyorum. Cihaz yurtdışı IMEI atıldı. Turkcell hattım ve kırsal sayılmayacak ilçe merkezine yakınım. 4g de sürekli bağlantı kopuyor. Uygulamalarda ya da oyunlarda internet rezalet derecede kötü olmamakla birlikte direk kopuyor. 3g ye alıp oyuna girdiğimde bağlantı daha iyi gibi ama çok yavaş. Şebeke sürekli 1 e düşüp yükseliyor tekrar tekrar 4gdeyken. Kardeşim Vodafone ve hiç sorun yaşamıyor o da aynı kişiden Rn9pro almıştı yurtdışı. Sorun cihazda mı operatörde mi sizce ? Denemediğim yöntem kalmadı. Simi de değiştirdim ama nafile. Yardımcı olcak kişiye cidden dua edicem ya da ücretini vericem çünkü aylardır resmen mobil interneti kullanamıyorum.
Ücretli onarımlar kısmına bakabilirsiniz

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
72
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ücretli onarımlar kısmına bakabilirsiniz
Yardımcı olan yok. H.kadiroglu na yazdım ancak pek ilgilenmedi. IMEI yenidenatılması lazım dedi. Cihaz CEsertifikalı değil Endonezya üretimi dedim o zaman siz cevabı biliyorsunuz cihazda band 20 yoktur gibisinden cevap verdi. Başka bir moderatör arkadaş cihazda band 20 var dedi. Yani zaten karışan beynim çorba oldu yalnızca. İlgilenmek istemeyen kişiye zorla mı iş talep edicem dostum ne yapayım

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Hocam kırsal alanlarda çekmiyorsa veya sizin bulunduğunuz noktada bir başkası LTE 4g / 4.5g kullanırken sizinki 3g bağlanıyor ise band 20 desteği yoktur cihazınızda

Oyla:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Hocam bazen IMEI den kaynaklı olabiliyor eski bir cihazın IMEI si atıldı ise az çekebilir

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Ayarlar / telefon hakkında / tüm özellikler kısmından model numarasını yazabilirmisiniz?

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
Xiaomi endonezya sitesinde Rn9 pro için
Jaringan & Konektivitas

Komunikasi

Mendukung 2+1 slot kartu, nano-SIM + nano-SIM + microSD (hingga 512GB)

Mendukung panggilan dual SIM VoLTE HD

Catatan: Dual 4G SIM memerlukan dukungan layanan operator telekomunikasi lokal, dan mungkin tidak tersedia di semua wilayah.

Jaringan & Konektivitas

GSM: B2/3/5/8
WCDMA: B1/2/4/5/8
TDD LTE: B38/40/41(2535-2655MHz)
FDD LTE: B1/2/3/4/5/7/8/20/28
band 20 yi yazmış arka kapakta ki model no ile bir bakin b20 varmı yok mu
belki denemiş olabilirsiniz ama
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bir umut

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
işin ilginci bazı Endonezya sitelerinde band 20 yazmıyor, note 9 pronun 6 64 ve 8 128 modelleri varmış endonezya da onu öğrendim :) xiaomi sitesinden telefon alanların yorumlara koydukları fotoğraflarda telefonun arka kapakta ki etiketinde CE ibaresi bulunuyor büyük ihtimalle sizin telefonda da vardı.

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
41
İmei yazımı olmamıs..tekrar yazdırman lazım.Qcn dosyası bozulmus da olabilir.tekrar yazdırmadan düzelmez.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

trsalgado

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
s4
Konular
19
İmei yazımı olmamıs..tekrar yazdırman lazım.Qcn dosyası bozulmus da olabilir.tekrar yazdırmadan düzelmez.

Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eğer ime i kaynaklı ise şunu bir izleyip deneyin.
1)

2)

Oyla:
Üst Alt