Soru 4G bağlantısı LTE

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Tekrardan herkese merhaba bende çok telefon değiştirir oldum serüvenime mi9 ile devam ediyorum yn~~ fakat bir sorun yada şebeke ile alakalı bilemedim telefon H+ dan fazlasını görmüyor ayarlardan tercihlerim LTE öncelikli fakat genelde hep 3g mi8 ve mix 3 de 4g çeken yerler şuan 3g çekiyor hep rom çin bootloader başvurusu yaptım beklemedeyim şimdi global yada eu rom kursam bu sorun ortadan kalkarmı :?

golmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökay
Cihazım
iPhone 5S
Konular
1
sorun ortadan kalmaz çünkü çinden alınan telefonlarda band 20 desteği bulunmamaktadır ve bu destek yazılım ile sağlanamaz donanım gereksinimidir.. global versiyonunda band 20 desteği var. kırsal kesimde yaşıyorsan telefonunu 3g olarak kullanmanı öneririm. mobil şebeke çekmediği için sürekli şarjını tüketir.

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorun ortadan kalmaz çünkü çinden alınan telefonlarda band 20 desteği bulunmamaktadır ve bu destek yazılım ile sağlanamaz donanım gereksinimidir.. global versiyonunda band 20 desteği var. kırsal kesimde yaşıyorsan telefonunu 3g olarak kullanmanı öneririm. mobil şebeke çekmediği için sürekli şarjını tüketir.
Teşekkür ediyorum cevabınız için band 20 çim versiyonun da olmadığını biliyorum ama inanamıyorum şuanda yazılım ile düzelemeyeceğine cantara hocam teyit etse aslında güzel olur :$ bu şekilde ise bunu da satmak zorunda kalacağım yoksa facepalm~~

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Bende band 20 desteği olmayan, mi note 3 kullanıyorum. Operatörüm Turkcell, 4G ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. %95 4G de diyebilirim. Operatör değişikliğini düşünebilirsin

Oyla:

golmez

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökay
Cihazım
iPhone 5S
Konular
1
Bende band 20 desteği olmayan, mi note 3 kullanıyorum. Operatörüm Turkcell, 4G ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım. %95 4G de diyebilirim. Operatör değişikliğini düşünebilirsin
şöyle ki band7 var büyük kentlerde yaşıyorsanız band7 üzerinden rahatlıkla alabilirsiniz zaten bağlantınızı fakat kırsal alan diye tabir edilen yerlerde daha geniş çekim sağladığı için band20 kullanılıyor ülkemizde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ediyorum cevabınız için band 20 çim versiyonun da olmadığını biliyorum ama inanamıyorum şuanda yazılım ile düzelemeyeceğine cantara hocam teyit etse aslında güzel olur :$ bu şekilde ise bunu da satmak zorunda kalacağım yoksa facepalm~~
sizin beklentiniz donanımda 6 gb ram var yazılım ile neden 12 gb ram olmasın demekle aynı kapıya çıkıyor :D umudunuzu kırmak istemem fakat acıyı söylemek lazım

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler bilgi için son çare o olacak o halde mm~~

şöyle ki band7 var büyük kentlerde yaşıyorsanız band7 üzerinden rahatlıkla alabilirsiniz zaten bağlantınızı fakat kırsal alan diye tabir edilen yerlerde daha geniş çekim sağladığı için band20 kullanılıyor ülkemizde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizin beklentiniz donanımda 6 gb ram var yazılım ile neden 12 gb ram olmasın demekle aynı kapıya çıkıyor :D umudunuzu kırmak istemem fakat acıyı söylemek lazım
Haha haklısınız ama size klişe bir söz söyleyeceğim umut fakirin ekmeği :D bakalım olmadı zaten değiştirin cihazı çünkü ben sürekli il dışına çıkıyorum normalde İstanbul dayım fakat iş gereği malum teşekkürler bilgileriniz için yn~~

Oyla:

AviTa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tolga
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Tekniker
Konular
9
Band20 vodafone ve turktelekomda var turkcell e geçirirseniz hattınızı bu sorunu geçirmiş olucaksınız

Oyla:

hakanyigit27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur Karahan
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
1
Bende mi8 se var band 20 yok ama çok rahat şekilde şehir içinde 4g kullanıyorum. Hattım Türk telekom
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Muhammed42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed42
Cihazım
Note 9 Pro
Konular
8
Telefonum Xiaomi redmi note 5 band 20 var fakat ilçede yaşıyorum hiç bi zaman 4g görmedim telefon beta 4.5g de geldi fakat bana bı yararı yok sadece ilde 4g çektiğini gördüm 4.5g yeni geldi daha ilde denemedim.(hat turktelekom) babamda Redmi note 4 var beta 7/24 4.5g çekiyor hatta köyde bile 4.5g var ben anlamadım bunu band20 bide ya yardım edin (babamın hat Vodafone)

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Şehir içinde 4g çekiyor zaten sorun kırsal alan şuan otobandayım H çekiyor mesela bu durumda benim canım sıkılıyor cevaplarınız için teşekkürler happy~~

Oyla:
Üst Alt