Soru 4G bağlantısı LTE

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Tekrardan herkese merhaba bende çok telefon değiştirir oldum serüvenime mi9 ile devam ediyorum yn~~ fakat bir sorun yada şebeke ile alakalı bilemedim telefon H+ dan fazlasını görmüyor ayarlardan tercihlerim LTE öncelikli fakat genelde hep 3g mi8 ve mix 3 de 4g çeken yerler şuan 3g çekiyor hep rom çin bootloader başvurusu yaptım beklemedeyim şimdi global yada eu rom kursam bu sorun ortadan kalkarmı :?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkür ediyorum cevabınız için band 20 çim versiyonun da olmadığını biliyorum ama inanamıyorum şuanda yazılım ile düzelemeyeceğine cantara hocam teyit etse aslında güzel olur :$ bu şekilde ise bunu da satmak zorunda kalacağım yoksa facepalm~~
Evet hocam maalesef Mi9 China versiyonda Band 20 bulunmuyor ve bu band yazılımsal olarak açılamıyor...

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Evet hocam maalesef Mi9 China versiyonda Band 20 bulunmuyor ve bu band yazılımsal olarak açılamıyor...
Teşekkürler hocam cevabınız için bu şekilde kimse çin versiyonu almaz herhalde

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Teşekkürler hocam cevabınız için bu şekilde kimse çin versiyonu almaz herhalde

Ben aldım hocam wasntme~~

Bugün kilit açma, global yükleme, twrp, root vs. rehberlerini hazırlayacağım.

Hattım Turkcell ve daha önce Band 20 bulunmayan Mi5s'te her hangi bir problem yaşamadım. Dolayısıyla benim için ciddi bir sorun değil. Elbette ki fiyat farkı yoksa Global versiyon tercih edilmeli fakat kendi adıma çok ciddi bir problem yaşamıyorum.

Oyla:

ilhamikadioglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlhami
Cihazım
Xiaomi Mİ9T Pro
Meslek
Tekniker
Konular
6
Ben aldım hocam wasntme~~

Bugün kilit açma, global yükleme, twrp, root vs. rehberlerini hazırlayacağım.

Hattım Turkcell ve daha önce Band 20 bulunmayan Mi5s'te her hangi bir problem yaşamadım. Dolayısıyla benim için ciddi bir sorun değil. Elbette ki fiyat farkı yoksa Global versiyon tercih edilmeli fakat kendi adıma çok ciddi bir problem yaşamıyorum.

Benimki lanet olasıca Türk Telekom maalesef :(

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Benimki lanet olasıca Türk Telekom maalesef :(

Şimdi hat taktım ve 4G'de hiç bir problem yok hocam. Bootloader videosunu eklediğimde takip edebilirsiniz :)

Bence böylesine muhteşem bir telefonu değiştirmek yerine hattı değiştirmek daha mantıklı olur.

Oyla:

OSMAN Mİ 8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi8 lite
Konular
3
Merhaba bende mi8 lite kullanicisiyim 4 g sorunu bende de var 3g de kullanıyorum yarın turktelekoma gecicem gecmemi onermisiniz Türk Telekom hattı telefona taktigimda hız testi yaptım turkcele göre daha iyi çıkıyor anlık iyi ama devamlı kullanımda hız devam edermi acaba gecsemmi turktelekoma

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba bende mi8 lite kullanicisiyim 4 g sorunu bende de var 3g de kullanıyorum yarın turktelekoma gecicem gecmemi onermisiniz Türk Telekom hattı telefona taktigimda hız testi yaptım turkcele göre daha iyi çıkıyor anlık iyi ama devamlı kullanımda hız devam edermi acaba gecsemmi turktelekoma

Mi 8 lite daki internet erişimi sıkıntısının yazılımsal olduğunu son güncelleme ile gerçekleştiğini çevremdeki kullanıcılardan duydum. Sizde aynı şekilde internet kesilme sorunlarından muzdaripseniz güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Türk telefon hat ile ölçüm yaptığınız bölgede Turkcelle göre avantaj elde etmiş olabilir ancak genel çekim olarak Turkcell hala rakiplerinin ilerisinde denebilir.

Oyla:

OSMAN Mİ 8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
osman
Cihazım
mi8 lite
Konular
3
Mi 8 lite daki internet erişimi sıkıntısının yazılımsal olduğunu son güncelleme ile gerçekleştiğini çevremdeki kullanıcılardan duydum. Sizde aynı şekilde internet kesilme sorunlarından muzdaripseniz güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Türk telefon hat ile ölçüm yaptığınız bölgede Turkcelle göre avantaj elde etmiş olabilir ancak genel çekim olarak Turkcell hala rakiplerinin ilerisinde denebilir.
Sağolun

Oyla:
Üst Alt