- Adım
- Kadir
- Cihazım
- Redmi Note
- Konular
- 87
75 mbps internet hızım var. Evimin üst katında interneti kullanmak için tp link menzil genişletici kullanıyorum fakat eskidi yavaşladı. Xiaomi almak istiyorum fakat hangi model daha iyidir tavsiyelerinizi almak isterim. Mi Wifi Pro işimi görür mü yoksa router 3 veya 4a modellerini mi almalıyım ? Ping mümkün olduğunca düşük ve hız kaybının az olması gerekiyor.
GÜNCELLEME: 4a giga model aldım hızı vs. çok iyi fakat 2 sorunum var. Cihazın bölgesi mi wifi uygulamasında almanya gözüküyor bölgeyi Almanya yapmadan uygulama çalışmıyor ikincisi ise ilk kurduğumda uygulamada birçok farklı menü özellik vardı kurduktan bir süre sonra bunlara girmek istediğimde cihaz desteklemiyor hatası vermeye başladı kablosuz tekrarlayıcı modunda dual band açık kullanıyorum
GÜNCELLEME: 4a giga model aldım hızı vs. çok iyi fakat 2 sorunum var. Cihazın bölgesi mi wifi uygulamasında almanya gözüküyor bölgeyi Almanya yapmadan uygulama çalışmıyor ikincisi ise ilk kurduğumda uygulamada birçok farklı menü özellik vardı kurduktan bir süre sonra bunlara girmek istediğimde cihaz desteklemiyor hatası vermeye başladı kablosuz tekrarlayıcı modunda dual band açık kullanıyorum
Moderatör tarafında düzenlendi: