Yardım 4 aylık sürem doldu fakat şebeke hala çalışıyor?

ibrahim98205

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
mi 9t
Konular
3
Mi 9T yi kayıtsız aldım ve hattımı ilk defa 09.08.2019 akşam saatlerinde taktım yani 4 aylık süre dolalı 6 gün oluyor fakat hala telefon görüşmesi yapıp sorunsuz kullanabiliyorum. Bir gariplik var gibi? bu arada sim2 de takılı.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefona imei kayıt etmeden neden kullanıyorsunuz ben yeni mi9t aldım nasıl imei tamiri yaparım diye bakıyorum da anlamadım eğer tamir yapmazsanız ne olur?

Tamir etmezsen 8 ay sonra ( 4 ay sim 1 için,4 ay da sim 2 için verilen yasal süre) her iki sim kapanır.

Tamir işini işi bilen birisine yaptır, başın ağrımasın...

Oyla:

Alper4458

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi9t
Konular
0
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Anlamadığım şey de buradaki arkadaşlar neden imei kayıdı olmadan telefonlarını kullanıyorlar? Simleri kapanınca telefonlarını nasıl kullanacaklar? Ben telefon bana ulaşınca telefonu android 10 a güncelleyeceğim (yoksa güncellememelimiyim bu işlemler bu android sürümü için uygun mu?) daha sonrasında hard reset ve bootloader kilidini açacağım doğru mudur hocam sonrasında da imei işlemleri. Peki imei attıktan sonra güncelleme yapabilecek miyim ya da format atabilecek miyim? Cevap verirseniz çok memnun olurum :)

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için. Anlamadığım şey de buradaki arkadaşlar neden imei kayıdı olmadan telefonlarını kullanıyorlar? Simleri kapanınca telefonlarını nasıl kullanacaklar? Ben telefon bana ulaşınca telefonu android 10 a güncelleyeceğim (yoksa güncellememelimiyim bu işlemler bu android sürümü için uygun mu?) daha sonrasında hard reset ve bootloader kilidini açacağım doğru mudur hocam sonrasında da imei işlemleri. Peki imei attıktan sonra güncelleme yapabilecek miyim ya da format atabilecek miyim? Cevap verirseniz çok memnun olurum :)

İmei atıldıktan sonra cihazda twrp olacağı için olası bir format ihtiyacında twrp üzerinden yapacaksınız ve imeiniz silinmeyecek.

Bu imei işini aracın plakası olarak düşünün... Plaka olmadan da araç gidiyor değil mi ? Güncelleme de aynı böyle, imei olsun olmasın güncelleme gelir ve yaparsınız..

Android 10 guncellemeden önce tavsiyem BL açın,BL açıldıktan sonra Android 10 güncellemesi yapıp reset atın ve yasal süre boyunca kullanın ve bitime 1 ay kala imei tamiri yaptırın....

Son düzenleme:
Oyla:

Silinenkullanıcı10429

Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
İmei atıldıktan sonra cihazda twrp olacağı için olası bir format ihtiyacında twrp üzerinden yapacaksınız ve imeiniz silinmeyecek.

Bu imei işini aracın plakası olarak düşünün... Plaka olmadan da araç gidiyor değil mi ? Güncelleme de aynı böyle, imei olsun olmasın güncelleme gelir ve yaparsınız..

Android 10 guncellemeden önce tavsiyem BL açın,BL açıldıktan sonra Android 10 güncellemesi yapıp reset atın ve yasal süre boyunca ve bitime 1 ay kala imei tamiri yaptırın....
Ben kayıtsız yeni aldım BL kilidinin açılmasını bekliyorum. Android 10 güncellemesi yaptım imei atmada sorun olur mu?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Oyla:

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10
Merhaba benim Mi 9T de kayıtsız 6 ay oldu btkdan gelen mesajda ki tarihe göre çoktan bitmesi gerekiyor ama kapanmadı, elber dolacak süresi fakat benim merak ettiğim kapandıktan sonra imei tamiri yapılırsa sorun olur mu yoksa imei repair işlemini mutlaka kapanmadan önce mi yapmamız gerekiyor?

Oyla:

Silinenkullanıcı10429

Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
Merhaba benim Mi 9T de kayıtsız 6 ay oldu btkdan gelen mesajda ki tarihe göre çoktan bitmesi gerekiyor ama kapanmadı, elber dolacak süresi fakat benim merak ettiğim kapandıktan sonra imei tamiri yapılırsa sorun olur mu yoksa imei repair işlemini mutlaka kapanmadan önce mi yapmamız gerekiyor?
Bootloader kilidi kapalıysa hemen açmalısınız.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Farketmez. Bootloader açık ise hiç bir sıkıntı yaratmaz.

Oyla:
Üst Alt