- Adım
- Semih
- Cihazım
- Xiaomi mi 5
- Konular
- 7
tek kelime ile harika dostum kaç gündür uğraşıyordum meğer ne kadar kolaymış çok teşekkürler
Rica ederimtek kelime ile harika dostum kaç gündür uğraşıyordum meğer ne kadar kolaymış çok teşekkürler
Merhabalar, yazdıklarınızda çelişki var ilk önce onu düzeltmeliyiz. Redmi 3 pro snap 650 kullanmıyor, note 3 pro kullanıyor. Eğer cihazınız note 3 pro ise bu konu sizin içinSelam Zenex Arkadas,
bende Redmi 3 Pro International Special Edition Snapdrogan 650 var. Verdigin yöntemle
TWR yükleyip root yapabilirmiyim. Su anda Global Dev. yüklü, sanirim BL`i actirdim.
Saygilar
Ido67
Merhabalar, yazdıklarınızda çelişki var ilk önce onu düzeltmeliyiz. Redmi 3 pro snap 650 kullanmıyor, note 3 pro kullanıyor. Eğer cihazınız note 3 pro ise bu konu sizin için
Miui nin fiemware dosyasıyla farklılık gösteren bir roma geçerseniz geri dönüşte cihaz brick olacaktır. Xda da cm13 konusunda olan cm13 firmware gibi. Edl üzerinden dönüş yapmanız daha sağlıklıdır.Merhaba
BL kilidini açıp bunları uyguladıktan sonra CM romlardan geri Global roma dönüş nasıl oluyor sıkıntı çıkar mı? Mesela şimdi Android sürümü 5.1.1 biz Android sürümü 6 olan CM rom yüklersek daha sonra şimdiki roma dönüşte sıkıntı çıkar mı? Bir kaç yerde 6'dan dönüşte brick olabilir denmişti.
Ekleme: CM rom kullanmak istememin temel sebebi MIUI romlarda yaşanan bildirim gelememe problemi. Yapılabilecek her türlü şeyi yaptım ama hala bildirimleri alamıyorum. Özellikle WiFi açık iken.
Redmi Note 3 cihazımdan gönderildi
Teşekkür ederim hocam.Miui nin fiemware dosyasıyla farklılık gösteren bir roma geçerseniz geri dönüşte cihaz brick olacaktır. Xda da cm13 konusunda olan cm13 firmware gibi. Edl üzerinden dönüş yapmanız daha sağlıklıdır.
Ekleme: Hepimiz miui kullanıcısıyız ve bildirim alabiliyoruz. Güvenlik-izinler içerisinden otomatik başlatma izni gerekiyor. Sorun devam ederse miui sürümünde sorun olabilir başka sürüm deneyin.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam.
Hiçbir şey işe yaramıyor bildirim alamıyorum.
Şuan kullandığım MIUI 8 Global Kararlı 8.0.6.0. Bunun bir önceki sürümünü nerden bulabilirim ve nasıl yükleyebilirim? BL kapalı. Cihazı bir kaç gündür kullanıyorum o yüzden acemilik var biraz
Edit: Şu anda mobil veriyi açtım ard arda bildirimler gelmeye başladı. Sorun WiFi açık iken var ne tür bir ayar yapılabilir bunun için?
Redmi Note 3 cihazımdan gönderildi