Yardım 4.5G Yazmıyor ?

BurakBaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Herkese merhaba. Mi 8 Lite kullanıyorum.
Android 9 güncellemesini yaptım. Bazı arkadaşlar mobil veri kısmında artık 4.5G yazdığını söylemişler. Ama bende hala 4G yazıyor bu konu hakkında acil aydınlatılmak istiyorum. Canım sıkıldı..

Son düzenleme:

BurakBaba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
1
Orada ne yazdığının bir önemi yok hocam. Önemli olan hizmetten faydalanıyor olmak ve 4G, 4G+ yazdığı takdirde LTE/LTE Plus teknolojisinin imkanlarından faydalanıyorsunuz.
4G+ yazıyor ve 117 Mbps indirme, 21,8 Mbps yükleme hızları görüyorum. Yani 4.5G yazısı olup/olmaması değil hizmeti alıyor olmak önemli olan.

Hatta bu da an itibariyle şimdi yaptığım test sonucu:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edge yazsa bile umrumda olmaz :D
Bende 4G+ falan yazmiyor. Sadece 4G yazıyor sorun nedir çıldırmak üzereyim

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bence büyük bir sorun, ben olsaydım, sırf bu sebepten delirmiştim bile... 8=) Telefonunda ve yazan zımbırtıda sorun yok diye bir çok kişi yazmış ama sen yine de inanma bence... rock~~

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Bence büyük bir sorun, ben olsaydım, sırf bu sebepten delirmiştim bile... 8=) Telefonunda ve yazan zımbırtıda sorun yok diye bir çok kişi yazmış ama sen yine de inanma bence... rock~~
Değerli hocam şu an bende panikledim, bende de acaba bir sorun varmı, VoLTE yazıyor, ne yapmalıyım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk

Oyla:

dnzmhr11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Pocophone f1
Konular
18
Orada ne yazdığının bir önemi yok hocam. Önemli olan hizmetten faydalanıyor olmak ve 4G, 4G+ yazdığı takdirde LTE/LTE Plus teknolojisinin imkanlarından faydalanıyorsunuz.
4G+ yazıyor ve 117 Mbps indirme, 21,8 Mbps yükleme hızları görüyorum. Yani 4.5G yazısı olup/olmaması değil hizmeti alıyor olmak önemli olan.

Hatta bu da an itibariyle şimdi yaptığım test sonucu:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Edge yazsa bile umrumda olmaz :D
Farkediyor kardeşim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pocophoneda da öyle türk telekomda çözümü yok uğraşma boşuna ilgilenmiyolar biz kaç aydır soruyoruz

Oyla:

dnzmhr11

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Pocophone f1
Konular
18
Hız kardeşim + olunca uçuyor farketmese biz niye uğraşalım bir artı işareti peşinde

Oyla:

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Hız kardeşim + olunca uçuyor farketmese biz niye uğraşalım bir artı işareti peşinde
Yazıma dikkatli bakın 4G ile 4G+ farkını sormuyorum. Arkadaş 4.5G yazısı olmamasını problem etmiş ve ben bunu ifade eden simgenin zaten 4G+ biçiminde gösterildiğini söyledim. Lütfen yanıtladığınız içeriğe dikkatli bakın aynı şeyi söylüyoruz. 4G ve 4G+ farkını yukarıda 3G için H ve H+ şeklinde açıkladım. LTE Plus kalitesinde çekmeyen yerlerde 4G yazıyor tıpkı bazen H+ bazen H olduğu gibi.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar tartışma yaratacak bir şey yok. 4.5G gibi bir şey zaten yok. Sadece ülkemizdeki bir isimlendirme bu. Xiaomi Türkiye pazarı için çalışmalara başlamış bulunmakta bundan dolayı bazı cihazlarda güncelleme sonrası 4.5G yazısı gelmekte. Bu takılacak bir şey değil. 4G yazar LTE yazar 4.5G yazar hepdi aynı şey. 4G+ ise diğer adıyla LTE+ teknolojisi eğer baz istasyonunuz destekliyor ve çekim kalitesi yüksekse bağlanabileceğini 4G nin en üst verimlilikteki teknolojisidir. 4.5G gibi bir isimlendirme sadece bizim ülkemizde olup 4G+ ile farklı şeylerdir.

Bu yazımdan anlaşılacak en kısa ve öz şey ne yazdjğına takılmayın, 4G yazıyorsa yeterlidir.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Değerli hocam şu an bende panikledim, bende de acaba bir sorun varmı, VoLTE yazıyor, ne yapmalıyım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk
Hemen telefonu kır, parçala ve yok et hocam... Büyük bir tehlike altındasın... wait~~

Oyla:
Üst Alt