Şimdi hocam olay şu 1. si elimdeki veri ve paylaştığım ekran görüntüsü 4G içerikli ve orda gösterilen değerler karşılığı 36,52 dowload bilgisi = öncelikle bunun bir başka mi5s le kıyas edebilme şansım yok , bu durumda teknik veriyi analiz ederken bilgisiz bile olsam hızının düşük olduğu aşikar
kaldıki paylaştığım diğer resimde Turkcell menü içeriğine girdiğimde hat ve kartın buna uygun olduğu belirtiliyor; bu bağlamda ise ben oparatör e yüklenemiyorum
2.husu ise operatör ün satış politikası : valla hocam ben Mi5s den 4,5 G olmasa bile gerçek manada şu an için memnunum , önüme çıkan ilk problemde bırakıp gitme niyetim yok ( sevdim )
Fakat bunu derken , madem kullanılabiliyor ve madem kronik sorun değil , neden daha iyisi olmasın neden operatöre yüklenmeden cihaz içinde bu sorunu halletmiyeyim kanısı oluştu , belkide sadece bende bu problem çıktı sorum bu yönde olmasıydı
3.sü ise = elbet bir pratik yol vardır , illa operatör ün sağladığı kampanyalardan yararlanmak ise amaç benim için çözüm başka telefona hattı takıp işlemi yapıp geri almak , bence buna şu an için gerek yok
Benim dışımda biri yada birileri aynı sıkıntıyı yaşar ise(umarım olmaz ) buradaki paylaşımdan faydalanabilir , konuyu takip ediyorum