Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mod(31.01.20) Oreo-Pie - Mi 6 Kamera İçin All İn One Miui 10 (AI-Sahne modları-Camera2api-60FPS...)
Merhaba arkadaşlar bugün güzel bir magisk modülü ile karşınızdayım. Bu magisk modülü ile tüm kameralar için 60fps modu(miui ve), camera2api, 18:9 çözünürlük, miui kamera için yapay zeka ve sahne modları vs (devam özellikleri en sonda).
Denemeden önce kesinlikle yedeğini alın bazı miui 10 sürümlerinde çalışırken sıkıntı çıkabiliyor.
!!! Olabilecek hiç bir sorundan sorumlu değilim, sorumluluk sizindir !!!
!!! Gcam için bu modülü değil, asıl gcam konusunda ki modülü yüklemeniz gerektir. !!!
Link Oreo :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Link Pie (06.09.19) :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(Ultra Güç Tasarruf Modu Artık Çalışıyor)
Yükleme :
1) Magisk'i açın.
2) Modüllere girin.
3) + İşaretine basıp All İn One Miui 10'u seçin.
4) Yüklendikten sonra baştan başlatın.
Changelog v17:
HDR+front camera Google Camera
*Enables camera EIS
*Câmera api2
*Slow Motion 1080p Google camera
*AR Stickers
*4k front camera
*HDR live stock camera
"HDR video stock camera
*YouTube 4k
*Google*Lens,
Laucher gride 6x7
* New resolutions 18:9 Miui camera
*Round corners
*Stereo Record
*hrd front camera miui
Modülü yükledikten sonra normal kameraya 4k60fps ve 1080p 60fps seçenekleri geldi, ben şahsen fps konusunda sadece görüntü olduguna kanaat getirdim telefon sabit bir noktaya bakarken hem 4k60 fpsde hemde 4k30fps de 2 adet video çektim 2 side 20 saniye ve 2 dosyanın boyutuda aynı fps arttıgı zaman video boyutununda artması gerekmiyormu yoksa benmi yanlış biliyorum, gcam e de 4k60 fps seçeneği gelmemiş heralde bu modül oraya getirmiyor seçeneği
Bu modülün miui 11 ve magisk 20 sonrası için çıkmış versiyonu var mı? Ben bulamadım. Miui 11'de yükleyince magiskte safetynet kontrolü yapınca "ctsprofile=false" hatası veriyor. Modülü kaldırınca hata kalkıyor, true oluyor.
Bu modülün miui 11 ve magisk 20 sonrası için çıkmış versiyonu var mı? Ben bulamadım. Miui 11'de yükleyince magiskte safetynet kontrolü yapınca "ctsprofile=false" hatası veriyor. Modülü kaldırınca hata kalkıyor, true oluyor.
Merhaba arkadaşlar, Beta kullanıcılarının yaşadığı Google Play'de "Cihaz Sertifikalı Değil" ibaresinin çözümünü anlatıyorum. MI 8'de denendi ve çalışıyor. Sertifika hatası aldığınızda Google Play’den uygulama indirmeniz engellenebilir, var olan uygulamalardan alışveriş yapamazsınız. Sertifika...
forum.miuiturkiye.net
Bu şekilde ctsprofile true oluyor modülü kaldırmanıza gerek kalmıyor